• 21 Μαΐου 2024,

Πρωτομαγιά με Πάνθηρες, Αγία Βαρβάρα και Άρη Πηγών

 Πρωτομαγιά με Πάνθηρες, Αγία Βαρβάρα και Άρη Πηγών

Στη μάχη της ανόδου στην Α1 κατηγορία μπαίνει αύριο η ομάδα των Πανθήρων, δίνοντας το πρώτο της παιχνίδι των πλέι οφ στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Η Ηλέκτρα Λυκάκη επέστρεψε από την Αμερική και είναι στη διάθεση του κόουτς Χαντέλη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ανάρτηση των Πανθήρων για τη αυριανή  αναμέτρηση:

«Την Τετάρτη 1η Μαΐου ξεκινούν οι αγώνες Playoff που θα κρίνουν την πρωταθλήτρια ομάδα και την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, με την ομάδα μας να ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό!

Για τους φίλους μας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το σημαντικό παιχνίδι, θα υπάρξει δωρεάν λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από τις Σημαίες στις 16.00, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ΔΑΚ Κοιλάδας. Για πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6909151212».

 

Στο Κουτσό για το «διπλό» ο Άρης Πηγών

Ο Άρης Πηγών αγωνίζεται αύριο στη γειτονική Ξάνθη με τον Παύλο Μελά Κουτσού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη θέλει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από βαριά ήττα στην πρεμιέρα από τον Ηρακλή Αμμουδιάς.

Το πιθανότερο σενάριο για τον πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας είναι να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την ΑΕ Ευόσμου, δηλαδή τερματοφύλακας ο Κυφωνίδης, δεξιά στην άμυνα ο Μπαντάνης και αριστερά ο Βουζουλίδης. Δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Ζούλης και ο Φραγκούλης.

Δυο αμυντικοί μέσοι ο Ουζούνογλου και ο Τσάκωνας. Ελεύθερος στον άξονα ο Σαρηγιαννίδης και επιθετική τριάδα ο Παντελίδης, ο Δουμάνης και ο Αθανασάκης. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Σαββαΐδης, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο ματς με την ΑΕ Ευόσμου, όπου χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Στέλιο Ιγνατιάδη.

Ο Παύλος Μελάς έχει προπονητή τον Χρήστο Μαλαδένη ενώ βασικός αγωνίζεται ο Στεπανιάν, που έχει αγωνιστεί στον Άρη Πηγών για μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η αυριανή  2η αγωνιστική (1/5, 17:00):

Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Πηγών

ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού – Ηρακλής Αμμουδιάς

Αλεξανδρούπολη FC – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Ρεπό: ΑΕ Ευόσμου

Η βαθμολογία

1. Ηρακλής Αμμουδιάς 3 (6-0)
2. ΑΕ Ευόσμου 3 (2-0)
3. ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού 1 (1-1)
4. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (1-1)
5. Αλεξανδρούπολη FC 0 (0-0)*
6. Άρης Πηγών 0 (0-2)
7. Παύλος Μελάς Κουτσού 0 (0-6)
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

 

Η Αγία Βαρβάρα έχασε με 63-52 από τον Ιωνικό Ιωνίας στο πρώτο παιχνίδι της Γ’ φάσης και τώρα θέλει να ισοφαρίσει στην έδρα της.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα πάει για μια ακόμη υπέρβαση. Για το αυριανό  παιχνίδι ο κόουτς Μυτικόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών: «Ημιτελική φάση PlayOff Ανόδου/2ος αγώνας. Ραντεβού με την ιστορία! Να είμαστε όλοι εκεί! Μ. Τετάρτη στις 20:00, στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων! ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας – ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας».

Διαβάστε επίσης