• 19 Μαΐου 2024,

Πρόβατα και κατσίκια στο Βιοτεχνικό Πάρκο

 Πρόβατα και κατσίκια στο Βιοτεχνικό Πάρκο

Η Ελλάδα που αποτυγχάνει και δεν διορθώνεται είναι η Ελλάδα που φαίνεται και στη φωτογραφία που σήμερα δημοσιεύουμε. Χθεσινή φωτογραφία από το Βιοτεχνικό Πάρκο, για τη κατασκευή του οποίου ξοδεύτηκαν 2 και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ. Στα οικόπεδα του δεν μεταφέρθηκε ποτέ κανείς επαγγελματίας, δεν αναπτύχθηκε ποτέ η παραμικρή επαγγελματική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τα λόγια ήταν πολλά και μεγάλα, η τελετή εγκαινίων πανηγυρική (Μάης του 2009). Αμέσως μετά ανέκυψαν προβλήματα. Κυριότερο των οποίων είναι η αδιαφορία. Και των επαγγελματιών και αυτών που ανέλαβαν να διαχειριστούν το έργο. Προ μηνών κάτι πήγε να γίνει αφού επιτροπή έκανε εισήγηση για το μέλλον του Βιοτεχνικού Πάρκου στον Περιφερειάρχη. Αυτός δεν επανήλθε. Η διοίκηση παραμένει αυτή που διόρισε ο προηγούμενος κι η στασιμότητα ολοφάνερη.

Ως που ανακάλυψαν την περιοχή οι τσομπάνηδες! Τα μεγάλα χόρτα εξασφαλίζουν μπόλικη τροφή για πρόβατα και κατσίκια. Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας κατάντιας για την οποία πολλοί θα σπεύσουν να δηλώσουν ότι δεν φταίνε. Τελικά για το συγκεκριμένο χάλι μήπως φταίει τα πρόβατα και τα κατσίκια; Μήπως φταίει ο ηλικιωμένος τσομπάνος της φωτογραφίας;

Διαβάστε επίσης