cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ψηλά ο πήχης των εγκαινίων της KAVALA EXPO 2016

 Ψηλά ο πήχης των εγκαινίων της KAVALA EXPO 2016

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8.30 το απόγευμα, εγκαινιάζεται στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απ. Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, η 24η Διεθνής Έκθεση KAVALA EXPO 2016, που και φέτος για 2η χρονιά – συνεχόμενη – θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Το Επιμελητήριο βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας της έκθεσης, ενώ στο Εκθεσιακό κέντρο άρχισε η τοποθέτηση των πάνελ για να ξεχωρίσουν τα περίπτερα. Ο χώρος είναι βέβαιο πια ότι θα είναι έτοιμος για το εκθεσιακό γεγονός. Το Επιμελητήριο ως είθισται προσκάλεσε κυβερνητικά στελέχη για την τελετή των εγκαινίων. Αυτή τη φορά ο πήχης ανεβαίνει. Προσκλήθηκε, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ο υπουργός οικονομίας, ανάπτυξης και τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, είναι όμως δύσκολο, σχεδόν απίθανο ν΄ ανταποκριθεί στην πρόσκληση. Ταυτόχρονα προσκλήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο Ευρωβουλευτής προερχόμενος από τη Ν.Δ.  Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο Τρ. Αλεξιάδης λόγω της καταγωγής του από την Καβάλα, «πιέζεται» ν΄ αποδειχθεί την πρόσκληση και να είναι παρών στην τελετή των εγκαινίων.  Με τον Θ. Ζαγοράκη οι πιθανότητες να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια και να κόψει κι αυτός την κορδέλα των εγκαινίων είναι περισσότερες, λόγω της στενής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Επιμελητήριο και τον Καβαλιώτη Ευρωβουλευτή.

Οι απαντήσεις αναμένονται από μέσα σε μέρα. Το πιθανότερο σενάριο είναι τα εγκαίνια να κάνουν μαζί ο Τρ. Αλεξιάδης με το Θ. Ζαγοράκη.

Το Επιμελητήριο ενδιαφέρεται για την κάλυψη των περιπτέρων. Έχει καλυφθεί περίπου το 70 με 75% αυτών, όπως επίσης και για τις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα υπάρξουν όπως πάντα. Μία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με θέμα τον τουρισμό, ενώ δικό της πρόγραμμα εκδηλώσεων ετοιμάζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, απευθυνόμενη σ΄ αυτές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά όπως πάντα τα τελευταία χρόνια και στον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καβαθά.

Η προετοιμασία της έκθεσης πάει πάρα πολύ καλά, λένε στο Επιμελητήριο. Έχει ήδη γίνει ο εξωτερικός καθαρισμός του κτηρίου. Υπάρχουν προσκλήσεις που στάλθηκαν σε όμορα Επιμελητήρια, εκ των οποίων ανταποκρίθηκαν τα περισσότερα, ενώ πολλοί φαίνεται ότι θα είναι οι επιχειρηματίες, είτε μόνοι τους, είτε μέσω των Επιμελητηρίων τους, από τις Βαλκανικές χώρες.

Όσοι ενδιαφέρονται, έστω και τώρα να συμφωνήσουν χώρο και να λειτουργήσουν περίπτερο στην έκθεση, δεν έχουν παρά να απευθυνθούν τηλεφωνικά στο Επιμελητήριο, στη Διευθύντρια αυτού, Σ. Μαυρομάτη.

Φέτος το Επιμελητήριο για να στηρίξει το θεσμό, ακολουθεί πολιτική διευκολύνσεων προς τους επιχειρηματίες, όσον αφορά τα τετραγωνικά μέτρα που θα συμφωνήσουν και τον τρόπο πληρωμής αυτών.

Διαβάστε επίσης