• 7 Μαΐου 2024,

“Έλαμψε” στον πολυχώρο “ΑΣΤΡΟΝ” ο Θεόφιλος Πουταχίδης (φωτογραφίες)

 “Έλαμψε” στον πολυχώρο “ΑΣΤΡΟΝ” ο Θεόφιλος Πουταχίδης (φωτογραφίες)

Μια ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν το προηγούμενο Σάββατο, όσοι ασφυκτικά κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων  ” ΑΣΤΡΟΝ ” στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. Ο Πόντιος καλλιτέχνης που φιλοξενήθηκε στον ζεστό πολυχώρο ήταν ο Θεόφιλος Πουταχίδης – με τους αξιόλογους συνεργάτες του – που ανέβασε σε υψηλά επίπεδα την διάθεση και το κέφι των Ποντίων και φιλοποντίων που δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να δείχνουν την αγάπη και την λατρεία τους προς το πρόσωπό του. Υπήρξε παράλληλα και πλήρης λαϊκή ορχήστρα με εκλεκτούς Καβαλιώτες καλλιτέχνες που ενθουσίασαν τους θαμώνες.

Στο τραγούδι ο εκπληκτικός Κώστας Σαμπακίδης – γιος του Πόντιου τραγουδιστή Γιώργου και της λαϊκής ερμηνεύτριας Φιλιώς – ο οποίος με ιδιαίτερη άνεση – που τον διέκρινε – καθήλωσε με τις ερμηνευτικές του ικανότητες τους παρευρισκόμενους κερδίζοντας δικαίως το θερμό τους χειροκρότημα. Στο μπουζούκι ο βιρτουόζος του είδους – ένας και μοναδικός – φίλος και αδερφός – Τζίμης Δημητρόπουλος.

Οι ιθύνοντες του πολυχώρου υπόσχονται κι άλλες ξεχωριστές και ιδιαίτερες Ποντιακές – και όχι μόνο – βραδιές στο επόμενο διάστημα.

Μπάμπης Παναγιωτίδης

Διαβάστε επίσης