• 5 Δεκεμβρίου 2023,

“Πίσω από τις θυμωνιές” στα Λιμενάρια- Παρουσία της Ασημίνας Προέδρου

 “Πίσω από τις θυμωνιές” στα Λιμενάρια- Παρουσία της Ασημίνας Προέδρου

Τιμάμε την σκηνοθέτη Ασημίνα Προέδρου με καταγωγή από τα Λιμενάρια και σας καλούμε στην προβολή της ταινίας της: ” Πίσω από τις Θημωνιές”. Μια ειδική προβολή με συζήτηση, παρουσία της σκηνοθέτιδας. Πέμπτη 10/8/23 στις Αποθήκες Μεταλλείων Λιμενάρια  στις 9:00 μμ.

Η ταινία απέσπασε 6 βραβεία στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στο 53ο Διεθνές Φεστιβάλ της Ινδίας (Γκοα). Έλαβε επίσης 10 βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία κινηματογράφου: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Μοντάζ, Ήχου, Α’ ανδρικού ρόλου, Β’ Γυναικείου ρόλου, Β’ ανδρικού ρόλου.

Και προβάλλεται για 28η συνεχή εβδομάδα στους κινηματογράφους από την Tanweer, κι έχει ήδη κερδίσει κριτικούς και κοινό. “Ένα τραγικό συμβάν στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας φέρνει μια τριμελή ελληνική οικογένεια μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του”. … .. η συνέχεια στις 10/8/23  στις 9:00 στις Αποθήκες Μεταλλείων, θα ακολουθήσει συζήτηση με την σκηνοθέτη.

Διαβάστε επίσης