“Θα τοποθετηθούμε μόνο αν διαπιστώσουμε προσπάθεια συγκάλυψης” (φωτογραφίες – video)

 “Θα τοποθετηθούμε μόνο αν διαπιστώσουμε προσπάθεια συγκάλυψης” (φωτογραφίες – video)

Πραγματοποιείται εδώ και λίγη ώρα στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας η ημερίδα που από καιρό είχε προαναγγείλει το σωματείο των εργαζομένων στα Πετρέλαια.

Συμμετέχουν εκπρόσωποι απ’ όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου. Είδηση φυσικά είναι η παρουσία του προέδρου της νομαρχιακής Καβάλας της ΝΔ κ. Δράκου. Μίλησε πρώτος και ζήτησε εταιρία και εργαζόμενοι να τηρούν την ισχύουσα νομοθεσία.

“Μόλις έμαθα για τη φωτιά έκανα το σταυρό μου. Όπως και όταν έσβησε η φωτιά” είπε ο κ. Δράκος. Χαρακτήρισε εθνικής σημασίας υπόθεση τη λειτουργία των Πετρελαίων λόγω των συγκυριών της περιόδου που διανύουμε. Ο κ. Μανώλης Κελαϊδάκης δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι “… καταλαβαίνουμε τα λάθη που έγιναν. Σεβόμαστε τους αρμόδιους και τη δουλειά που έκαναν και θα κάνουν. Θα τοποθετηθούμε μόνο αν διαπιστώσουμε προσπάθεια συγκάλυψης”.

Την ημερίδα παρακολουθούν οι Μορφίδης (ΣΥΡΙΖΑ), Χοροζίδης- Σιμιτσής (ΚΙΝΑΛ/ ΠΑΣΟΚ), Κουκούλας (ΚΚΕ), Πιπεργιάς (Ελληνική Λύση), Νάννος (ΜΕΡΑ 25). Είναι επίσης ο πρόεδρος του σωματείου στη ΒΦΛ Νίκος Βογιατζίδης, εκπρόσωπος του Αυτόνομου Στεκιού κτλ.

Διαβάστε επίσης