• 20 Απριλίου 2024,

Ρε μαράζι με τα κιλά της Παπαρίζου ….

 Ρε μαράζι με τα  κιλά της Παπαρίζου ….

Βγήκε η κοπέλα μετά από τόσα χρόνια να τραγουδήσει και να μας θυμίσει την χρονιά που η Ελλάδα κέρδισε την Γιουροβίζιον και πέσανε να την φάνε οι «κροταλίες» του FB και του Instagram.

Δηλαδή δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα αν η Έλενα μετά από τόσο χρόνια πήρε δέκα κιλά επιπλέον ;

‘Εχει υπογράψει συμβόλαιο με κάποιον από αυτούς που της κάνουν κριτική ότι θα είναι μια ζωή κατηγορία φτερού ;

Αντί να θυμηθούμε και να χαρούμε , αρχίσαμε την κριτική και τις κακίες αφήνοντας για άλλη μια φορά τα συμπλέγματα να μας κυριεύουν.

Η Παπαρίζου είναι η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια  που έφερε με την πρωτιά της το 2005 τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στην Ελλάδα.

Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.

 

Πάντως να έχετε υπόψη σας ότι και το FB και το instagram  έχουν εξελιχθεί, με τον τρόπο που τα διαχειριζόμαστε οι περισσότεροι, ως μία πολύ σοβαρή ασθένεια που όπως ο κορονοιός «χτυπάει» και την ψυχολογία μας.

Από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν εξελιχθεί σε πλατφόρμες κακίας και βλακείας αφού ο καθένας με φοβερή ευκολία γράφει ότι θέλει χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Δεκτά γίνανε τα αιτήματα του Μένιου από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού τόσο για την ειδική διατροφή που πρέπει να λαμβάνει λόγω του προβλήματος υγείας που έχει όσο και για την συνδρομητική τηλεόραση που ζήτησε.

Το μόνο που δεν πέρασε από την επιτροπή  ήταν το αίτημα της αποφυλάκισης και έτσι ο Μένιος θα παραμείνει στην φυλακή.

 

Φινάλε αυτή την εβδομάδα και για το κορυφαίο σήριαλ και της φετινής σαιζόν «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο του.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στον τρίτο και τελευταίο κύκλο δεν θα μας ακολουθήσουν η Ανέτ που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη , ο Μιλιτάδης τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος ο οποίος είναι  ηθοποιός υψηλών υποκριτικών ταχυτήτων, αφοσιωμένος στο θέατρο, διακριτικός στην ζωή του γεννημένος στην Βοστόνη με καταγωγή όμως από τα Τρίκαλα.

‘Ήδη μας έχει αποχαιρετήσει ο Μάνος ο Βόσκαρης αλλά και ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός.

Τώρα όσο αφορά τις νέες εμφανίσεις αυτή που ξεχωρίζει είναι σίγουρα αυτή του Αιμίλιου Χειλάκη που είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης