• 5 Μαΐου 2024,

RUN and OUT από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

 RUN and OUT από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του παιχνιδιού RUN and OUT, που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιακής Εβδομάδας και υπό την  αιγίδα της ΕΘΝΟΑ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης, την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά Σχολεία: 24ο Ιωαννίνων, 1ο και 2ο Νέας Περάμου, 1ο, 2ο και 3ο Ελευθερούπολης. Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμαρχο του Δήμου Παγγαίου, κ. Φ. Αναστασιάδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Γ. Καλλινικίδη, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου και Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, κ. Χ. Μποσμπότη, τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΠΕ Καβάλας, κ. Αθ. Γαϊτανίδου, τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ 70, κ. Ι. Χατζηκυριάκου και  τον Υπεύθυνο του Γραφείου Φ.Α. της Δ/νσης ΠΕ Καβάλας, κ. Κ. Λογοθέτη, για την παρουσία τους, την αμέριστη βοήθεια και τη με κάθε δυνατό τρόπο στήριξή τους  στις προσπάθειές μας.

Επίσης, την Παιδίατρο κ. Α. Καραγιαννίδου, για την πολύτιμη παρουσία της ως Ιατρού Αγώνων στη σημερινή διοργάνωση και  την κ. Β. Μώραλη, Δημοσιογράφο, για την ένθερμη υποστήριξή της στο R&O. Την  κ. Αικ. Δεληγιαννάκη, τους κ. Αν. Κατσιγιάννη και Μπ. Δεληγιαννίδη για τον συντονισμό και την άρτια κάλυψη των αγώνων με εικόνα και ήχο.

Τους συναδέλφους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 και ιδιαιτέρως  την κ. Αν Γιαννακίδου,  για την προετοιμασία των μαθητών για το παιχνίδι, τους εκπαιδευτικούς  ΠΕ 70 για συνοδεία  των μαθητών- αθλητών και  τους αποσπασμένους  εκπαιδευτικούς της Δ/νσης ΠΕ Καβάλας για την παρουσία τους.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το οφείλουμε στο δημιουργό του παιχνιδιού, κ. Μ. Μερτζιανίδη για την ευκαιρία που χάρισε   στα παιδιά μας να κάνουν πράξη το μήνυμα του φετινού πρωταθλήματος : « ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης