• 19 Απριλίου 2024,

Σ` ένα εύκολο απόγευμα ο ΑΟΚ 3-0 την ΑΕ Καλαμπακίου

 Σ` ένα εύκολο απόγευμα ο ΑΟΚ 3-0 την ΑΕ Καλαμπακίου

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ κέρδισε χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες την ΑΕ Καλαμπακίου. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, την υπεροχή και την ουσία.  Δε χρειάστηκε να φορτσάρει το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη.  Με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Δήμιζα που έμεινε ανέπαφη σ` ένα ακόμη παιχνίδι(Μόνο στο ματς της Χρυσούπολης παραβιάστηκε, στη μοναδική μέχρι τώρα ήττα του ΑΟΚ).

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε τον Τόσκα (πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα) στη θέση του τιμωρημένου Τουμανίδη ενώ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Γαβριηλίδη και τον Βαλαβανόπουλο. Έμειναν στον πάγκο ο Γεμιστός και ο Παπαδόπουλος που ξεκίνησαν βασικοί με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Στο 8` ο Τσούτσης αστόχησε από κοντά μετά από κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου.

Στο `14` από φάουλ του Γιατσβίνοβιτς, κεφαλιά πάσα του Γαβριηλίδη, ο Τσούτσης από κοντά το 1-0.   Στο 40` ακυρώθηκε γκολ του Τσούτση ως οφσάιντ(συζητιέται η φάση). Στο 44` παράλληλη του Ζέρη, δεν προλαβαίνει ο Βαλαβανόπουλος προ του Παγκάκη.    Στο 45` καλό σουτ του Παυλίδη λίγο άουτ. Στο 52` το 2-0 με τον Βαλαβανόπουλο  μετά από κόρνερ του Γιατσβίνοβιτς, κεφαλιά του Μαρκόπουλου στο δεύτερο δοκάρι. Στο 85` μετά από ωραία προσπάθεια του Γιατσβίνοβιτς ο Γαβριηλίδης με πλασέ το 3-0. Στο 90` σουτ του Γεμιστού η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ του Γαβριηλίδη

Το γκολ του Τσούτση

Το γκολ του Βαλαβανόπουλου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης 87` Παυλίδης , Τόσκας, Γαβριηλίδης 86` Θωμαϊδης , Βαλαβανόπουλος 78` Παπαδόπουλος , Ψάλτης, Τσούτσης 67` Γεμιστός , Γιατσβίνοβιτς.

ΑΕ Καλαμπακίου:  Παγκάκης, Πέτρο, Ντόβας, Κλόγκιρι, Τσερκέζος, Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης 75` Τζιβανάκης , Βασιλειάδης 80` Μίτρε, Στάικος 80` Κωσίδης, Μαυροβασίλης, Παυλίδης 54` Παναγιώτου.

 

Διαβάστε επίσης