• 28 Απριλίου 2024,

Σάββας Καρυπίδης στους 93,7: « Δίκαιη νίκη, σοβαροί και στη συνέχεια»

 Σάββας Καρυπίδης στους 93,7: « Δίκαιη νίκη, σοβαροί και στη συνέχεια»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Νέστου επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου ο προπονητής Σάββας Καρυπίδης με δηλώσεις του στους 93,7.

Επίσης τόνισε ότι ο Νέστος δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, την Κυριακή που έρχεται.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Η άποψη σας για το ματς που πέρασε με τον Απόλλωνα;

Απάντηση: Η νίκη μας είναι δίκαιη απέναντι στην ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία, με την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση αλλά και αήττητη μέχρι το δικό μας παιχνίδι.

Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ημασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και  θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ αν είχαμε καλύτερη τελική προσπάθεια. Διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε το σκορ στο β` μέρος.

Προσπάθησα να εμψυχώσω και να ενθαρρύνω τους ποδοσφαιριστές, να τονώσω τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους. Προσπαθήσαμε στις προπονήσεις σε τακτικά κομμάτια τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το καταφέραμε μέχρι ενός βαθμού  αλλά σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Εχουμε ένα ρόστερ αξιόλογο και θα δούμε στην πορεία αν χρειαστεί να κάνουμε κάποιες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  Χρειαζόμασταν τη νίκη με το Παραλίμνι. Ηταν επιτακτική ανάγκη να έρθει η νίκη και μάλιστα κερδίσαμε μια ομάδα που ήταν αήττητη, οπότε αποκτά μεγαλύτερη αξία.  Δεν πρέπει τώρα σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την ομάδα της Δόξας Σιδηροχωρίου. Ερώτηση: Είναι μια πρόκληση για σας ο Νέστος;   Απάντηση: Σίγουρα μου αρέσουν οι προσκλήσεις. Ο Νέστος τις προηγούμενες χρονιές έκανε πρωταθλητισμού.  Είχε πάρα πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες.  Ο πήχης ήταν πολύ ψηλά.  Το πρωτάθλημα  φέτος είναι δύσκολο και έχει σασπένς.  Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς.

Διαβάστε επίσης