• 18 Απριλίου 2024,

Σάββας Μιχαηλίδης : Σε επτά κοινότητες του Δήμου μας δεν έχει επανέλθει το ρεύμα

 Σάββας Μιχαηλίδης : Σε επτά κοινότητες του Δήμου μας δεν έχει επανέλθει το ρεύμα

Με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα στο FB o Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης ενημερώνει τους δημότες για την διακοπή ηλεκτροδότησης που ταλαιπωρεί αρκετές Κοινότητες του Δήμου

Η ανάρτηση :

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους δημότες για την προσπάθεια που καταβάλετε από νωρίς το πρωί σήμερα, τόσο από την ίδια όσο και απο της συναρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούν οι θυελλώδεις άνεμοι και η συνεχείς βροχοπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με την ίδια ένταση.

Οι πτώσεις δέντρων δημιούργησαν, σε όλες τις Κοινότητες πέραν των άλλων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, αφού μέχρι τώρα έχουν καταστραφεί πολλοί στύλοι και καλώδια.
Παρά της συνεχείς προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου της ΔΕΗ και της Πυροσβεστικής να ανταποκριθούν στις περισσότερες βλάβες, οι οποίες και αποκαταστάθηκαν, (στις περισσότερες των περιπτώσεων) μέχρι αργά το βράδυ δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν σε όλους τους οικισμούς. Δεν έχει επανέλθει η ρευματοδότηση σε επτά Κοινότητες και σε άλλες δύο έχει επανέλθει μερικώς.

Η προσπάθειές συνεχίζονται για την όσο το δυνατόν ταχεία αποκατάσταση.

Διαβάστε επίσης