Σαββατοκύριακο για yoga !!!Και αφού τα έχουμε βρει με τις θερμοκρασίες και έχουμε γλυτώσει από τους καύσωνες της Δυτικής Ευρώπης μπορούμε αυτό το Σαββατοκύριακο να το αφιερώσουμε στην yoga που είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία και θέλει γυνασμένα κορμιά.

Για να κάνεις γιόγκα θα πρέπει να έχεις κορμί αν όχι φέτες  σίγουρα πολύ γυμνασμένο.

Οι ασκήσεις είναι πολύ απαιτητικές και θέλουν εκπαίδευση και αυτοσυγκέντρωση.

Η γιόγκα είναι η καλύτερη γυμναστική αλλά παράλληλα και η πιο δύσκολη για αυτό και οι περισσότεροι που αποφασίζουν να ασχοληθούν μαζί της  μετά από λίγο καιρό τα παρατάνε.

Η γιόγκα για να μπορείς να προχωράς χρειάζεται καθημερινή και συστηματική ενασχόληση και όχι όποτε θυμάσαι ή όποτε έχεις κέφια.

Τα κέφια είναι για τα τσίπουρα !

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες  δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία είναι οριστικά πρώτη και απλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ και που θα  κάτσει η μπίλια !

Το ερώτημα είναι αν η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει αυτοδυναμία ή ο Κυριάκος θα ψάξει να βρει στο πρόσωπο της Φώφης τον επόμενο Πάνο Καμμένο για να κάνουν την δική τους συγκυβέρνηση.

Εκλογές  επαναληπτικές τον 15 Αύγουστο δεν βλέπουμε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής.

 

Μέχρι και 3.000 ευρώ είναι το πρόστιμο αν σε πιάσουν να βγάζεις αχινούς.

Ξεχάστε τις αχινοσαλάτες αφού ο αχινός είναι είδος προς εξαφάνιση και σύμφωνα με τις νέες κοινοτικές οδηγίες είναι προστατευόμενο είδος.

Αυτή είναι αναμφισβήτητα η χειρότερη είδηση που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό.

 

Ιωάννα Τούνη και Βίκυ Κάβουρα είναι τα δύο κορίτσια που κάνουν φέτος διακοπές διαρκείας στο νησί των ανέμων την ΜΥΚΟΝΟ.

Σε μία περίοδο που άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται στο νησί τα δύο αυτά κορίτσια είναι ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ !

 

Μία ημέρα μόνο πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ο Τσίπρας μιλάει για την μεγαλύτερη ανατροπή της σύγχρονης ιστορίας ενώ ο Κυριάκος είναι έτοιμος για αυτοδυναμία.

Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός ο σοφός.

ΑΛΟΡΑ !

 

eXTReMe Tracker