• 26 Απριλίου 2024,

Σε δέκα ημέρες θα ξέρουμε που είμαστε και τι μας περιμένει ..

 Σε δέκα ημέρες θα ξέρουμε που είμαστε και τι μας περιμένει ..

Δύσκολα τα πράγματα στην Αττική λόγω των αυξημένων κρουσμάτων με νέα δέσμη μέτρων και ένα νέο lockdown να περιμένει στην γωνία σε περίπτωση που δεν υπάρχει βελτίωση της κατάστασης.

Αν μετά από 10 ημέρες δεν υπάρξει έλεγχος της πανδημίας  θα πάμε σε Lockdown με περιορισμό στις μετακινήσεις των ανθρώπων που θα έχει όμως μικρότερη διάρκεια.

Το θέμα είναι ότι τελικά τον ρυθμό τον επιλέγει ο covid και εμείς απλά χορεύουμε.

Από συρτάκι μέχρι τσάμικο και ζεϊμπέκικο.

Τελικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε περίπτωση έξαρσης των κρουσμάτων και όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι.

Το γράφουμε αυτό γιατί μερικές εβδομάδες πριν άνθρωποι της κυβέρνησης μας λέγανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση νέου lockdown ότι και να γίνει γιατί πολύ απλά δεν το σηκώνει η ελληνική οικονομία.

Μας λέγανε ότι πάση θυσία τα σχολεία θα κρατηθούν ανοιχτά και 6 σχολεία στην Αττική κλείσανε μερικά μόνο 24ωρα μετά τον αγιασμό.

Καταλαβαίνετε ότι άλλος κάνει τα κουμάντα και εμείς απλά ακολουθούμε.

Αυτό που θα γίνει στην Αττική τις επόμενες ημέρες αν δεν μειωθούν τα κρούσματα θα αποτελέσει τον οδηγό και για άλλες περιοχές σε περίπτωση έξαρσης.

Μην νομίζετε ότι αυτά τα μέτρα θα ισχύουν μόνο για Αθήνα και Θεσ/ίκη.
Όπου υπάρχει έξραση θα υπάρχει και λουκέτο.

Πάντως μία ενδεχόμενη νέα  απαγόρευση κυκλοφορίας με κλειστά μαγαζιά μετά από ένα κουσουρλίδικο καλοκαίρι ίσως να αποτελέσει και το τελιωτικό χτύπημα για την ελληνική οικονομία.

 

Τελικά ο “ΙΑΝΟΣ” χτύπησε αρκετές περιοχές στη Νότια Ελλάδα αφήνοντας την υπόλοιπη Ελλάδα μεταξύ αυτών και την δική μας περιφέρεια να ζεί το μικρό καλοκαιράκι του Σεπτέμβρη.

Άσχετα αν οι ντάλες του Σεπτέμβρη μας έχουν κουράσει.

Υπάρχει μία κόπωση κυρίως στους μαθητές που τελειώνουν το μεσημέρι το σχολείο και η ντάλα εκείνης της ώρας τους διαλύει.

Αυτές οι ντάλες του Σεπτέβμρη είναι αντιεκπαιδευτικές.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Σεπτέμβρης θα βγει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ενώ ήπιος θα είναι και ο Οκτώβρης.

 

Συναρπαστικά τα επόμενα επεισόδια στο σήριαλ

 “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” με την δίκη της Ελένης Σταμίρη να απογειώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας από την ηθοποιό που υποδύεται την  πεθερά του Λάμπρου του δάσκαλου που εμφανίστηκε έστω σε λίγα επεισόδια αλλά έκανε αίσθηση η συνέχεια δίνεται στην δικαστική αίθουσα.

 

1η Οκτωβρίου κυκλοφορούν και τα νέα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου η οποία για άλλη μια φορά συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Θέμη Καραμουρατίδη.

Μας αρέσει πολύ η Μποφίλιου και ελπίζουμε ότι θα μας αρέσουν και τα νέα της τραγούδια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης