• 18 Μαΐου 2024,

Σε δύο δόσεις ρυθμίζει τα ban o AOK

 Σε δύο δόσεις ρυθμίζει τα ban o AOK

Το χρέος των 70.000 ευρώ σε 4 ξένους παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις (Γιαράκοβιτς, Μπάουμαν, Κοέν) πέρασαν… και δεν ακούμπησαν, φαίνεται ότι θα ρυθμιστεί με διακανονισμό.

Η διοίκηση του ΑΟΚ προτίθεται να πληρώσεις τους παίκτες σε δυο δόσεις προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι φετινές μεταγραφές και να μπορέσει να παίξει στη Γ’ Εθνική. Αυτό μάλλον θα γίνει με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη Πετεινού (3η αγωνιστική).

Η ΠΑΕ μεταβίβασε στον Ερασιτέχνη ένα χρέος για το οποίο πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί. Μάλιστα από τα 70 χιλιάρικα τα 30 έχει να τα παίρνει ο Γιαράκοβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου.

Τα άλλα 30 είναι για τον Αρμάλας, ο οποίος τουλάχιστον ήταν βασικός σε αρκετά παιχνίδια στη Σουπερ Λιγκ 2. Τα τροφεία για τον εν λόγω παίκτη είναι περισσότερα αφού είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Λίγα χρήματα έχουν να παίρνουν ο Κοέν και ο Μπάουμαν. Αν τελικά δε βοηθήσει χρηματικά ο Χαντιτάτζι που βρίσκεται στην Αθήνα, η νυν διοίκηση θα καλύψει όλο το ποσό προκειμένου να τελειώσει το σήριαλ. Ο Χαντιτάτζι υποσχέθηκε ότι θα συμμετάσχει -όπως οφείλει άλλωστε- στο χρέος προς τους παίκτες που αναμένεται να συμφωνήσουν προκειμένου να πληρωθούν.

Αναμένονται εξελίξεις ενώ ο ΑΟΚ προπονείται κανονικά και κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου. Με το θέμα του Βακιρτζή υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού ο νεαρός παίκτης σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και δε θα μπορεί να παίρνει μέρος σε όλες τις προπονήσεις. Οι δυο διοικήσεις ΑΟΚ και Ορφέα, θα βρεθούν για να συζητήσουν το όλο θέμα.

Διαβάστε επίσης