• 26 Απριλίου 2024,

Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το φωτισμό LED

 Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το φωτισμό LED

Χθες το μεσημέρι αναχώρησε από τη Θάσο η αποστολή του δήμου που ταξιδεύει την Κύπρο για συνεργασία με τη δήμο Πάφου. Λίγο πριν την αναχώρησή του ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πλαφαδέλης μετέφερε στην ΠΡΩΙΝΗ τα νέα του νησιού σε σχέση με το συγκεκριμένο ταξίδι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την προμήθεια εκ μέρους του δήμου λαμπτήρων LED.

Ο κ. Πλαφαδέλης σημείωσε: «Οι προετοιμασίες στη Θάσο για το επόμενο καλοκαίρι άρχισαν ήδη. Οι πρώτες αυτές προετοιμασίες γίνονται φυσικά από τους ξενοδόχους. Προς τα παρόν βοηθά και ο καλός καιρός. Φέτος η σεζόν θα αρχίσει νωρίτερα για το νησί αφού και το Πάσχα θα εορτασθεί νωρίτερα».

Αναφορικά με την προμήθεια φωτιστικών σημείων LED ο κ. Πλαφαδέλης εξήγησε ότι η επιτροπή του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε από το δήμο Θάσου αξιολογεί τις τρεις προσφορές που κατατέθηκαν. Κατά την άποψη του κ. Πλαφαδέλη ο δήμος θα καταφέρει να προλάβει το καλοκαίρι. Χαρακτήρισε το έργο μεγάλο, αν και πέρασε από πολλά κύματα. Η απόφαση της αποκεντρωμένης διοικήσεως δικαίωσε τις επιλογές της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Κώστα Χατζηεμμανουήλ.

Σχετικά με το ταξίδι στην Κύπρο, ο αντιδήμαρχος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αδελφοποίησης των δήμων Θάσου και Πάφου. Η συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων, πέραν του πολιτιστικού τομέα, θα επεκτείνεται σε τουριστικά ζητήματα και θέ4ματα ανακύκλωσης.

 

Διαβάστε επίσης