• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Σε εξέλιξη το 16ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας(φωτογραφίες, δηλώσεις)

 Σε εξέλιξη το 16ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας(φωτογραφίες, δηλώσεις)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το  τουρνουά της Ενωσης  που ξεκίνησε την Παρασκευή με την  συμμετοχή  τμημάτων  υποδομής απ` όλη την Ελλάδα καθώς και ομάδες των Ενώσεων. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των αγώνων.

Δηλώσεις για το τουρνουά αλλά και για την ανδρική ομάδα της Ενωσης έκανε ο πρόεδρος Βαγγέλης Παππάς.

Αναλυτικά τόνισε: « Χρόνια πολλά σε όλους.  Τα μικρά παιδιά θα βρουν χρόνο να παίξουν στο καθιερωμένο τουρνουά της Ένωσης.  Συμμετέχουν πολλά παιδιά απ` όλα τα τμήματα. Το απολαμβάνουν όλα τα παιδιά. Το μπάσκετ πρέπει να μπει για τα καλά στην οικογένεια.  Είναι ότι καλύτερο για τη νεολαία. Πέραν της άθλησης υπάρχει και η αποφυγή από τις κακές συνήθειες. Το μπάσκετ μπορεί να δώσει μια σωστή κατεύθυνση σε όλα τα παιδιά.  Το τουρνουά θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη. Η Ενωση έχει την ευαισθησία να δώσει τη χαρά στα μικρά παιδιά να παίξουν.  Θέλουν αγώνες για να μπορέσουν να το χαρούν. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ χαρούμενη και ταιριάζει με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά» .

Ο Βαγγέλης Παππάς αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής: « Η μεγάλη ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Είμαστε εκεί ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει, Εχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Επίσης δηλώσεις για το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά έκανε και ο τεχνικός διευθυντής  των τμημάτων υποδομής  Παναγιώτης Παπανικολάου τονίζοντας τα εξής: «  Η ανταπόκριση είναι η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές.  Φέτος το ανοίξαμε και το κάναμε τριήμερο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δυστυχώς κάποιες ομάδες από γειτονικούς νομούς μας ενημέρωσαν κάπως αργά ότι θέλουν αν συμμετέχουν και δεν μπορέσαμε να τις καλύψουμε σε αυτό το τουρνουά.  Ππροσπαθήσαμε να συνεργαστούμε ομαλά με τον Αστέρα που παράλληλα και αυτός έχει το δικό του τουρνουά αυτές τις μέρες. Για πρώτη φορά συνεργαστήκαμε ομαλά. Ηρθε η ώρα να το ανοίξουμε και να γίνει ακόμη καλύτερο τα επόμενα χρόνια με τη συνεργασία των ομάδων μας.  Είναι πάρα πού καλό και φέτος το έχουμε κάνει και με Ενώσεις εκτός από ομάδες. Είναι το μοναδικό  τουρνουά που γίνεται ταυτόχρονα με αγόρια και κορίτσια.   Εχουν έρθει γονείς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ καλά».

 

 

Διαβάστε επίσης