Σερβετάς στην Καβάλα ; Φελίσια στη Νέα Πέραμο !

 Σερβετάς στην Καβάλα ; Φελίσια στη Νέα Πέραμο !

Σερβετά εμείς, όσο αφορά και το φετεινό Kavala Air Sea Show , Φελίσια Λαπάτη στη Νέα Πέραμο για το 2ο Pageo Flying Day.

Υπάρχουν όπως αντιλαμβάνεστε αρκετές διαφορές ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές αφού τον Σερβετά μπορείς και να τον ακούς και σίγουρα περνάς καλά ενώ την Φελίσια καλύτερα να την βλέπεις γιατί είναι το κορίτσι τρένο δίχως φρένο.

Αν έχει τώρα εμπειρία στις παρουσιάσεις αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα αν τελικά είναι αυτή το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης του 2ου Pageo Flying.

Πάντως αν όντως η Φελίσια έρθει στη Νέα Πέραμο υπάρχει ο κίνδυνος ο κόσμος που θα μαζευτεί στην παραλία για να δεί το θέαμα και κοιτώντας ψηλά να κοιτάει την Φελίσια και μάλιστα στα μάτια που είναι μια θάλασσα.

Αρκετοί επικριτές της Φελίσια βέβαια υποστηρίζουν οτι το κορίτσι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την Φελίσια πριν τις πλαστικές που είναι πολλές αλλά πετυχημένες λέω εγώ γιατί πολλές γυναίκες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το αναμενόμενο.

Σε αρκετές περιπτώσεις η παρέμβαση έχει κάνει ζημιά.

Στη Φελίσια δεν έγινε ζημιά αλλά έγινε δουλειά αφού το κορίτσι έγινε τούρμπο.

Το ερώτημα είναι γιατί το κορίτσι αυτό που μπήκε σε δεύτερη φάση στο Survivor No2 βγήκε  γρήγορα…

Λέτε να είναι τόσο περίεργη και για τον λόγο αυτό να την ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό και να την έβγαλε τόσο γρήγορα απο το παιχνίδι ;

Εμείς πάντως είμαστε πρόθυμοι αν τελικά δεχτεί την πρόταση του Δήμου Παγγαίου και είναι την Κυριακή 1 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Περάμου να την υποδεχτούμε με χαμόγελα.

 

Ξεκίνησε και το μουντιάλ της Ρωσίας που θα είναι κυρίως για τον ανδρικό πληθυσμό μια πολύ καλή παρέα για τον ένα μήνα που θα διαρκέσει.

Τρείς αγώνες την ημέρα με τον βραδυνό να είναι ο πιο ελκυστικός αφού είναι η καλύτερη ώρα για να χαλαρώσεις μετά απο μία κουραστική μέρα και να γουστάρεις παράλληλα και μια παγωμένη μπύρα.

Οχι βέβαια βλέποντας Ρωσία – Σαουδική Αραβία αλλά Ισπανία – Αργεντινή για παράδειγμα γιατί όσοι είδανε το Ρωσία – Σαουδική Αραβία πονέσανε τα μάτια τους !

 

Είναι ένας πολύ καλός στίβος η αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας για τρέξιμο αλλά μετά τις 6 το απόγευμα  πετάνε πολλά μυγάκια αρκετά απο τα οποία είναι σε μέγαθος drones.

Μόνο οι κάμερες λείπουνε.

Αυτά λοιπόν τα μυγάκια τα οποία πολλές φορές αντιμετωπίζεις μετωπικά μπορεί να σου μπούνε και μέσα στο στόμα.

Ορισμένα μάλιστα τα καταπίνεις και με τηνμία χωρίς καν να τα μασίσεις.

Για τον λόγο αυτό όταν τρέχετε στην αλάνα με κλειστό το στόμα για να αποφύγετε αυτές τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Μετά τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων , των Γυμνασίων και των Λυκείων πέφτει η αυλαία σε λίγες μέρες και στις Πανελλήνιες με τους υποψήφιους φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να δίνουν την δική τους προσωπική μάχη προκειμένου να πιάσουν τον στόχο που έχουν θέσει.

Καταλαβαίνετε οτι τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι άσχετα αν αυτό το Σαββατοκύριακο ο καιρός χαλάει και πέφτει λίγο και η θερμοκρασία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μέχρι και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι δύσκολος με βροχές, ίσως καταιγίδες και χαλάζια.

Απο την Τρίτη περιμένουμε βελτίωση και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το καλοκαίρι του 2018 χωρίς άλλες τέτοιες παρενθέσεις.

 

Καταλαβαίνετε οτι θα πρέπει αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των προβλέψεων  να έχουμε ένα Plan B που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε και υπό συνθήκες βροχής.

Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα αυτά και να κάνουμε τα κουμάντα μας.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης