Silver Spirit: 3 αφίξεις, 1 ακύρωση

 Silver Spirit: 3 αφίξεις, 1 ακύρωση

Δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν φέτος στο λιμάνι της Καβάλας. Ορισμένα πράγματα είναι πιθανό ν΄ αλλάξουν. Μία ακύρωση υπάρχει ήδη, αλλά και μία πρώτη άφιξη γνωστή εδώ και καιρό.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016 έρχεται στην Καβάλα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Για τον Απρίλιο αφίξεις δεν αναμένονται. Γίνονται περισσότερες το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, το καλοκαίρι και φυσικά το Φθινόπωρο.

Σε γενικές γραμμές πάντως υπάρχει κινητικότητα. Οι γνωρίζοντες την αγορά είναι ακόμη προσεκτική κι επιφυλακτική. Περιμένουν να δουν τι αλλαγές θα υπάρξουν την τελευταία στιγμή, σε σχέση με τη ζήτηση της κρουαζιέρας και με τα γεγονότα στην περιοχή, όπως το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, τους πρόσφυγες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ματαίωση άφιξης κρουαζιερόπλοιου που ανακοινώθηκε στη σύσκεψη της Κυριακής, υπό τον Μάκη Παπαδόπουλο, αφορά το γνωστό μας από τα προηγούμενα καλοκαίρια κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit. Είχε προγραμματίσει 4 αφίξεις φέτος. Μία από αυτές στις 27 Ιουλίου, ματαιώνεται καθώς όλοι η κρουαζιέρα οκτώ ημερών του ίδιου πλοίου, ένας σταθμός της οποίας ήταν το λιμάνι της Καβάλας, έχει ακυρωθεί για άγνωστο λόγο.

Διαβάστε επίσης