• 28 Μαρτίου 2024,

Σημαντικές δωρεές στο Νοσοκομείο των εταιριών PFIC και Λιπάσματα Καβάλας

 Σημαντικές δωρεές στο Νοσοκομείο των εταιριών PFIC και Λιπάσματα Καβάλας

Δωρεά δυο κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας από την εταιρία PFIC

 Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί την πυξίδα μας σε πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Η PFICLTD με αίσθημα ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η Πατρίδαμαςθέλει έμπρακτα να συμβάλλει στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Η PFICαγόρασε και παρέδωσε δύο κλίνεςΜονάδας Εντατικής Θεραπείαςστο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η PFIC, παρά τις δυσκολίες της σημερινής συγκυρίας, στηρίζει έμπρακτα τη συγκινητική προσπάθεια της Διοίκησης, των Γιατρών,των Νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου καιτου Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) και είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που έχει γνώμονα το κοινό καλό.

Απαντάμε θετικά, ως οφείλουμε, στην πρόταση της Κυβέρνησης και συστρατευόμαστε στον αγώνα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.Η μάχη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κρίσης και τη διασφάλιση των μικρότερων δυνατών απωλειών σε ανθρώπινες ζωές είναι κρίσιμη και από αυτήν δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις.

 


 

Δυο κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας δωρίζει η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

 Η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔαναγνωρίζονταςτις παρούσες πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρας μας από την πανδημία και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για στήριξη του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο σύστημα υγείας, προχώρησε στην αγορά και στη δωρεά δυο κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Με αυτόν τον τρόπο η ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣΛΤΔ στηρίζει αφενός την εθνική προσπάθεια και αφετέρου – για μια ακόμη φορά – την τοπική κοινωνία της Καβάλας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία στηρίζει το τιτάνιο έργο των γιατρών, των νοσηλευτών, του παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού και του προσωπικού του ΕΚΑΒ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας που κάθε μέρα ρίχνονται με αυτοθυσία στη μάχη για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για μια ακόμη φορά η εταιρεία ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ, παρόλες τις αντιξοότητες των καιρών, στέκεται δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας κάνοντας την ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα νικητές.

Και θα βγούμε.

Μένουμε σπίτι.

Δελτία τύπου

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης