Dark Mode Light Mode

Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας!

**** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη **

Η  σημερινή Τετάρτη θα είναι η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας για την Καβάλα με 35 βαθμούς κελσίου ανώτερη θερμοκρασία όταν σε κάποιες άλλες περιοχές  σήμερα το θερμόμετρο θα ξεπεράσει ακόμα και τους 43 βαθμούς!

 

Πλέον είμαστε στην φάση που οι επώνυμοι έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και βομβαρδίζουν τα social media με σχετικές φωτογραφίες.

Πρώτοι σε τέτοιου είδους αναρτήσεις η Τούνη και η Μενεγάκη η οποία βέβαια από την ημέρα που αποχώρησε από την τηλεόραση είναι μόνιμα σε διακοπές.

 

Όποιος δεν ήταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Θέατρο Φιλίππων για την συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου έχασε.

Σίγουρα η συναυλία του καλοκαιριού.

 

Από εδώ και μετά και σίγουρα  μέχρι τις 15 Αυγούστου τα απογεύματα της Κυριακής χρειάζεται τροχονόμος στο φανάρι του Παληού μπροστά στο πάρκο Κοράλι γιατί έχουμε την μεγάλη επιστροφή από τις παραλίες και τις ταβέρνες και η ουρά των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Καβάλα που σχηματίζεται είναι πολλών χιλιομέτρων.

 

Αφιέρωμα στην δεκαετία  του 90’ την περασμένη Παρασκευή στο καφέ – μπαρ MOTTA στους πεζόδρομους με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Ράδιο Πρωϊνή 93,7  Σταύρο Θεοχαρίδη στα decks να ξεσηκώνει τους θαμώνες και όχι μόνο του μαγαζιού.

Αυτά τα αφιερώματα όπως μάθαμε θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

 

Φέτος το καλοκαίρι παρατηρείται το φαινόμενο τόσο από Έλληνες αλλά και Βαλκάνιους τουρίστες να επιλέγουν ανοργάνωτες παραλίες προκειμένου να αποφεύγουν τα νταβατζιλίκια και τις ελάχιστες χρεώσεις προκειμένου να κάτσουν κάτω από μία ομπρέλα σε μία  οργανωμένη παραλία.

 

Διαμαρτύρεται ο φίλος μου ο Νίκος και έχει δίκιο ότι δεν μπορεί τα σνακ μπαρ να πουλάνε την μπύρα 4 και 5 ευρώ.

Έλεος!!

 

Τελευταία ακούγεται έντονα για την Κ19 του ΑΟΚ για την θέση του προπονητή το όνομα του Στέλιου Κατρακυλάκη ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

Όχι μόνο δεν πέσανε οι τόνοι στην κόντρα αυτή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τραμπ και τον πιο φανατικό του οπαδό μέχρι και πριν από λίγο καιρό  Έλον Μασκ  αλλά τα τελευταία 24ωρα έχει ενταθεί ακόμα περισσότερο με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να αφήνει να δημιουργεί νέο κόμμα το οποίο ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτηρίζει ως γελοιότητα.

 

Η σύλληψη της Ειρήνης Μπουρτζούκου είναι πρώτη είδηση σε όλα τα μεγάλη ειδησεογραφικά site και είναι ο λόγος που η Αγγελική Νικολούλη αφήνει τις παραλίες και επιστρέφει στην Αθήνα για μία έκτακτη εκπομπή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Η Δέσποινα Μπλούκου για την εμπειρία της στον Olympus Marathon: «Ήταν ένας μυθικός αγώνας!» (video)