Σήμερα η προπόνηση του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» – Δοκιμάζει την ενδεκάδα της Κυριακής ο Δερμιτζάκης

 Σήμερα η προπόνηση του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» – Δοκιμάζει την ενδεκάδα της Κυριακής ο Δερμιτζάκης

Ο Αλέξανδρος Τσούτσης θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός μετράει μια επιστροφή και δυο απώλειες. Ο Κέρθι  δεν υπολογίζεται ενώ ερωτηματικό αποτελεί  ο Βρονταράς   για μια θέση στην αποστολή.  Μάλλον από βδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο τραυματισμός του Βρονταρά στο χέρι την περίοδο της προετοιμασίας αποδείχθηκε τελικά πολύ σοβαρός.  Στην ενδεκάδα δεν αποκλείουμε να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με αυτή της Χρυσούπολης το περασμένο Σάββατο.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν στο Κρυονέρι και σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Δερμιτζάκης θα προβάρει σήμερα την ενδεκάδα που σκέφτεται για το ματς ντέρμπι που έρχεται.

 Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Ορφέα Ξάνθης

Ο Ορφέας Ξάνθης την τελευταία μέρα των μεταγραφών απέκτησε τον 23χρονο επιθετικό Βασίλη Λαζαρίδη από τον Αρη Αβάτου.  Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιστροφή.

Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ όπου ήταν και αρχηγός, ενώ ήταν ο βασικός σκόρερ της ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Λυκείων το 2014. Μετά την Ξάνθη, αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, ακολούθησε ο Ορφέας Ξάνθης και από το χειμώνα ο Άρης Αβάτου.

Ιδια ομάδα με πέρσι

Ελάχιστες είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Ορφέα Ξάνθης σε σχέση με πέρσι όπου έμεινε πολύ δύσκολα στην κατηγορία. Φέτος πάντως η πορεία του είναι εντελώς διαφορετική αφού μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο. Ο Μπάμπης Χατζημεστής είναι εδώ και πολλά χρόνια ο άνθρωπος που κρατάει ουσιαστικά μόνος του την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Στο 4-0 με την Ασπίδα Ξάνθης τερματοφύλακας ξεκίνησε ο 32χρονος Ρούφος, δεξιά στην άμυνα ο  24χρονος Τζαμπάζ Χαλήλ, αριστερά στην άμυνα ο 28χρονος Κατρανίτσας και δυο στόπερ ο 19χρονος Χασάνογλου και ο 31χρονος Μαρκάκης. Στη μεσαία γραμμή ο 26χρονος Μαυρόπουλος και ο 21χρονος Μπουνταγκίδης.

Επιθετικό χαφ ο 25χρονος Τορομανίδης με σέντερ φορ τον 32χρονο Ξαντινίδη που είναι και ο πρώτος σκόρερ με 4 γκολ. Στα πλάγια της επίθεσης ο 21χρονος Τανζού και ο 23χρονος Πασχαλάκης. Στο ρόστερ εδώ και χρόνια ο 29χρονος Μαλαδένης, ο 30χρονος Βασίλης Καραγκιόζης, ο 35χρονος Γιάννης Καραγκιόζης και ο 31χρονος πλάγιος επιθετικός Τουγιάλ Μουμίνογλου αλλά και   ο 31χρονος σέντερ φορ  Χιντ Ιμέρ.  Το μπάτζετ της ομάδας παραμένει εδώ και χρόνια χαμηλό για τα επίπεδα της Γ` Εθνικής, όμως ο Ορφέας Ξάνθης τα καταφέρνει κάθε χρόνο.

 

 

Διαβάστε επίσης