Σήμερα με Πρωτέα Γρεβενών η Energean Kavala BC και δηλώσεις Νίκου Πενταζίδη

 Σήμερα με Πρωτέα Γρεβενών η Energean Kavala BC και δηλώσεις Νίκου Πενταζίδη

Συνέντευξη στους 93,7 παραχώρησε ο προπονητής της Energean Kavala BC Νίκος Πενταζίδης λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Πρωτέα Γρεβενών, σήμερα Τετάρτη(ΔΑΚ Γρεβενών 17.00) .

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Κατά πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να ανταπεξέλθει σε αυτό το παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών;

Απάντηση: Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και είναι φυσιολογικό να μην είμαστε στην ετοιμότητα που πρέπει. Πιστεύω πάντως ότι έχουμε δουλέψει αρκετά καλά για να κάνουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο και βλέπουμε ποιες καταστάσεις πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών όπως είναι ο Παντόπουλος, ο Φλιάτης και ο Ζώτος. Στα Γρεβενά δεν θα είναι μαζί μας ο Αθανασιάδης για προσωπικούς λόγους.  Τελευταία στιγμή θα δούμε αν παίξουν οι τραυματίες. Ο Φλιάτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Πρωτέας είναι μια ομάδα που φέτος ανέβηκε από τη Γ` στη Β` Εθνική. Υπάρχει ενθουσιασμός, παίζουν ελεύθερο μπάσκετ με πολλά σουτ και αιφνιδιασμούς.  Έχουν σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρσι, οπότε το σύνολο είναι δεμένο. Εμείς νικήσαμε με 62-60  στο τελευταίο φιλικό τον Λεύκιππο Ξάνθης. Ηταν ένα πολύ καλό ματς όπου είχαμε ελλείψεις.  Ηταν ένα δυνατό τεστ που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά την ομάδα.  Αν προκριθούμε με τον Πρωτέα Γρεβενών, θα παίξουμε με το Αγρίνιο στην έδρα μας, την Κυριακή που μας έρχεται.

Ερώτηση: Μπορεί αυτή η ομάδα να επιστρέψει στην Α2;

Απάντηση: Είναι νωρίς ακόμη να πούμε με σιγουριά που μπορούμε να φτάσουμε.

Να περάσει λίγος καιρός να δω την ομάδα σε κάποια παιχνίδια και μετά να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα. Έχει γίνει ένα καλό σύνολο. Μένει αυτό το σύνολο να γίνει ομάδα. Να βγάλουμε μια ωραία εικόνα στο γήπεδο.  Στο αγωνιστικό κομμάτι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για άνοδο.   Φέτος έχουμε κάνει μια ομάδα με 7 παιδιά μέσα από την Καβάλα.  Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια μας.  Τόσο καιρό ο κόσμος έλεγε να δούμε μια ομάδα που να έχει παιδιά από την Καβάλα. Εχουμε παιδιά και από την εφηβική ομάδα. Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα με Καβαλιώτες παίκτες.

Διαβάστε επίσης