Σιωπηρή παράταση του πένθους και μετά τις 3 ημέρες

 Σιωπηρή παράταση του πένθους και μετά τις 3 ημέρες

Το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε είχε πολλούς Βούλγαρους η Καβάλα γιατί στην γειτονική χώρα είχανε την επέτειο της απελευθέρωσης τους από την Οθωμανική κυριαρχία.

Πάντως και αυτή η εξόρμηση που ήταν μικρής διάρκειας αλλά μεγάλη σε έκταση αποτελεί προπομπός  για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι που θα γίνει για άλλη μια χρονιά ένας τουριστικός πόλεμος.

Πάντως εδώ η δική μας η περιοχή είναι πανέτοιμη να δεχτεί τους χιλιάδες Βαλκάνιους τουρίστες και να τους φιλοξενήσει όλους αφού έχουν γίνει και άλλα πολλά νέα καταλύματα.

 

Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει πλέον στο μυαλό του ο Μητσοτάκης.

Θα παραμείνει στον αρχικό του προγραμματισμό για πρώτη εκλογική αναμέτρηση την Κυριακή 9 Απριλίου  ή θα πάμε πιο πίσω ;

Μάλλον το δεύτερο σενάριο είναι το πιο πιθανό αν και δεν μπορούμε να πάμε και πολύ πίσω.

Μάιος είναι το πιο πίσω γιατί μετά μπλέκεται η ιστορία.

 

Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης από την στιγμή που δέχτηκε να αναλάβει στην νέα κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας το Υπουργείο του Πολιτισμού σταματάει τις εμφανίσεις του αφού δεν είναι δυνατόν ένας πλέον Υπουργός να κάνει συναυλίες.

 

Μπορεί το επίσημο πένθος στην Ελλάδα για το τραγικό , εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη να ήταν τριήμερο αλλά όπως θα έχετε καταλάβει υπάρχει μία σιωπηρή παράταση αφού όλοι οι Έλληνες συνεχίζουν να θρηνούν τα θύματα αυτής της τραγωδίας που φύγανε τόσο άδικα.

 

Μετά από μία περίπου εβδομάδα από το δυστύχημα των Τεμπών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πάρα πολλά βίντεο , λίγο πριν , λίγο μετά το ατύχημα, και παίζουν συνεχώς στα δελτία ειδήσεων των καναλιών που μας τα παρουσιάζουν  μάλιστα και ως  βίντεο ντοκουμέντο !

 

Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά ο Στάθης Σχίζας ο νικητής του περσινού Survivor αποχώρησε οικειοθελώς.

Δεν ταιριάζει είπε , το φετινό Survivor στην ηθική μου.

Κάλιο αργά παρά ποτέ !!!

 

Τίποτα δεν θυμίζει πλέον την τραγωδία της σύγκρουσης των δύο τρένων στο σημείο όπου έγινε στα Τέμπη.

Οι διαδικασίες απομάκρυνσης των βαγονιών ολοκληρώθηκε και μάλιστα έγιναν και χωματουργικές εργασίες σε όλο τον χώρο όπου σκορπίσανε τα δύο τρένα μετά την σύγκρουση.

 

O Κώστας Καραμανλής που σίγουρα έχει και αυτός ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη παραιτήθηκε αλλά παραμένει μέσα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η οποία αν κερδίσει τις εκλογές  είναι πολύ πιθανό να αναλάβει και πάλι το Υπουργείο Μεταφορών.

Ελλάς το μεγαλείο σου …

Πάντως έχουν δίκιο όλοι αυτοί που ζητάνε από τον Μητσοτάκη να το ξανασκεφτεί πριν τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης