• 16 Μαΐου 2024,

Σίτσας: « Θέλουμε με κόσμο να γίνει το παιχνίδι στην Καβάλα» και Μαλαματάς: « Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας»

 Σίτσας: « Θέλουμε με κόσμο να γίνει το παιχνίδι στην Καβάλα»  και Μαλαματάς: « Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας»

Δημήτρης Σίτσας: « Φαβορί για την άνοδο ο ΑΟΚ, θέλουμε με κόσμο να γίνει το παιχνίδι»

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟΚ αλλά και γι` αυτό που πέρασε με την Ασπίδα Ξάνθης έκανε ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας στους 93,7.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Έρχεται το ντέρμπι με τον ΑΟΚ, ποια είναι η άποψη σας;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα με μια χρονιά που είμαστε στη Γ` Εθνική δεν έχουμε γίνει ο κακός δαίμονας του ΑΟΚ.  Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τα μεγέθη. Επίσης δεν προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας που έχει η Καβάλα.  Εμείς είμαστε ταπεινοί και πολύ μικροί μπροστά στην ιστορία του ΑΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε στη 2η θέση μαζί με τον ΑΟΚ δεν παύει η Καβάλα να είναι το φαβορί και επίσης να έχει τον πρώτο λόγο να ανεβεί κατηγορία.   Επιβεβαιώνεται πάντως αυτό που είχα πει ότι η υπόθεση ανόδου είναι Καβαλιώτικη υπόθεση. Στις τρεις πρώτες θέσεις έχουμε τρεις ομάδες του νομού μας.

Αν μη τι άλλο εμείς δεν έχουμε βλέψεις για την άνοδο ότι και να λένε μερικοί δορυφόροι.  Εχουμε το μυαλό μας να τελειώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα την υπόθεση της παραμονής.

Να μπορέσουμε  επίσης να προσελκύσουμε παιδιά από την περιοχή για να μπορέσουμε να τα βάλουμε μέσα στην ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με κόσμο. Να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες χωρίς παρατράγουδα.  Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης; Σας δυσκόλεψε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος;

Απάντηση:  Ηταν βαρύς ο αγωνιστικός χώρος αλλά και μας δυσκόλεψε η τακτική του αντίπαλου προπονητή που προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με δυο γραμμές άμυνας.

Προσπάθησε να μας περιορίσει και τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε τακτική και τα καταφέραμε και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς..

Ερώτηση: Αποκάλυψη στο σκοράρισμα ο Γιώργος Παυλίδης που ήρθε προς το τέλος του καλοκαιριού;

Απάντηση:  Ναι ήρθε προς το τέλος του καλοκαιριού και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Το δείχνει η ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτει.    Ο Γιώργος τα καταφέρνει πολύ καλά όπως επίσης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου που είναι ένα παιδί που το πήραμε από το τοπικό της Θεσσαλονίκης. Βγάζει και ο Κωνσταντίνου πολύ καλό αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά και κίνηση μέσα στην περιοχή.

Μας βοηθάνε πάρα πολύ στο έργο μας. Πιστεύω να συνεχίσουν έτσι και να πάνε και σε παραπάνω κατηγορίες. Εμείς τους δίνουμε το κίνητρο και το έναυσμα σαν ομάδα.

Να μπορέσουνε να έχουν καλύτερη τύχη.

 

Γιάννης Μαλαματάς: « Σημαντική νίκη με το Κόσμιο, δεν υποτιμάμαι το Σιδηρόκαστρο»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς για τη νίκη επί του ΠΑΟ Κοσμίου. Τόνισε ότι είναι μια σημαντική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον Κεραυνό.

Ερώτηση: Σημαντική νίκη επί του ΠΑΟ Κοσμίου; Το ήθελε ο Κεραυνός σε μεγάλο βαθμό.

Απάντηση: Ετσι είναι. Ηταν για μας ένα κομβικό παιχνίδι.  Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στις προπονήσεις προσπάθησα να το περάσω και στα παιδιά.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από την ομάδα του Κοσμίου η οποία είχε μια αμυντική τακτική και ένα κακό αγωνιστικό χώρο.  Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στην προσπάθεια μας. Ένας κακός αγωνιστικός χώρος βοηθάει την ομάδα που αμύνεται, όχι την ομάδα που δημιουργεί. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Αυτή η νίκη μας σταθεροποιεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι δίκαιη η νίκη.

Ερώτηση: Ο Κεραυνός μάλιστα μαζί με τον ΑΟΚ έχουν τις δυο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτό.

Απάντηση:  Σίγουρα είναι ένα σημαντικός στοιχείο και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η αμυντική μας λειτουργία ώστε να πάρουμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα.  Η δουλειά είναι συνολική.

Δυστυχώς έχουμε κάθε Κυριακή και μια απουσία. Είναι ένα πρόβλημα που προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ευτυχώς τα παιδιά που έχουνε μπει ανταποκρίνονται μέχρι τώρα σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι πολύ καλό για μας, δείχνει ότι η ομάδα έχει βάθος.

Ερώτηση: Μάλιστα ο Λεγάτος από χαφ πέρσι στην ΑΕΚ, παίζει τώρα στη θέση του στόπερ.

Απάντηση: Είδαμε κάποια στοιχεία που έχει ο Σωτήρης(Λεγάτος) και κρίναμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση.

Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και έχει πάρει κάποια τακτικά κομμάτια που του λείπανε στο παιχνίδι. Μπορεί να σταθεί άνετα σε αυτή τη θέση και φυσικά στη Γ` Εθνική.

Ερώτηση: Εχει και καλή ψυχολογία αυτή τη στιγμή η ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα.

Απάντηση: Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Τα παιδιά  το πιστεύουν πάρα πολύ.

Τώρα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα του Σιδηροκάστρου. Δεν μας ξεγελάει το γεγονός ότι δέχθηκε 6 γκολ από τον ΑΟΚ. Θα είναι μεγάλο λάθος να υποτιμήσουμε τον Εθνικό.  Άλλο είναι ο ΑΟΚ και άλλο είμαστε εμείς.  Εμείς είμαστε μια ομάδα νεοφώτιστοι και έχουμε τους ίδιους στόχους με το Σιδηρόκαστρο.

Θεωρώ ότι αυτή η  βαριά ήττα από τον ΑΟΚ θα τους ταρακουνήσει και θα έρθουν εδώ για να παίξουν ένα τελικό. Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και από μας.

Για μας όλα τα παιχνίδια είναι εκτός έδρας αλλά τα καταφέρνουμε αρκετά καλά έως τώρα.

 

Διαβάστε επίσης