Σκέψεις για επιτάχυνση των έργων στην σκεπή του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (φωτογραφίες)

 Σκέψεις για επιτάχυνση των έργων στην σκεπή του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (φωτογραφίες)

Σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Μουμτσάκης με την τεχνική υπηρεσία παρόντος και του κ. Μάκη Χαραλαμπίδη, βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» για να επιθεωρήσουν την σκεπή όπου εδώ και χρόνια υπάρχουν προβλήματα όταν βρέχει.

Έχουν γίνει βελτιωτικά έργα αλλά ο στόχος είναι το 100% στεγανοποίησης της σκεπής για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Στα σχέδια του Δήμου είναι και η μόνωση πάνω από τα αποδυτήρια των γηπεδούχων και των φιλοξενουμένων, όπου και εκεί υπάρχουν πάντοτε προβλήματα από την βροχή.

Αυτό βέβαια πρέπει να ξεκινήσει αρχικά αφού μετακινηθούν τα δημοσιογραφικά θεωρεία που είναι ακριβώς πάνω στο  χώρο.

Είναι ένα έργο που θέλει χρόνο.

Πάντως η Δημοτική αρχή θέλει να επιταχύνει τα έργα στην σκεπή για το λόγο ότι προβλέπεται σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σαν νοσοκομείο το «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Βοηθάει το γεγονός ότι αυτή την εποχή δεν γίνονται αγώνες Βόλει και Μπάσκετ.

Το πρωί επίσης διαπιστώθηκε ότι συμπολίτες προκάλεσαν ζημιές στην περίφραξη της Καλαμίτσας προκειμένου να μπούνε μέσα και να παίξουν μπάσκετ στον ανοιχτό χώρο.

Ακόμη υπήρχε προσπάθεια παραβίασης της πόρτας από την πίσω είσοδο του κλειστού. Αυτά βέβαια έχουν να κάνουνε με την απαγόρευση που ισχύει αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης