Σκόρερς Γ` Εθνικής: Δεν άλλαξε η κορυφή, 2ος ο Βαλαβανόπουλος μετά τον Γαϊδαρτζή

 Σκόρερς Γ` Εθνικής:  Δεν άλλαξε η κορυφή, 2ος ο Βαλαβανόπουλος μετά τον Γαϊδαρτζή

Ο Γαϊδαρτζής δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, παρέμεινε ωστόσο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 16 τέρματα.

Επιβεβαίωσε και φέτος τη ικανότητα του στο σκοράρισμα.

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος είχε μια εξαιρετική χρονιά και τερμάτισε στην 2η θέση με 14 γκολ. Δεν αγωνίστηκε και αυτός στο τέλος σε 3 παιχνίδια. Τα δυο λόγω τροχαίου και το ένα λόγω τιμωρίας μέσα στην έδρα του Ξηροποτάμου. Γενικά όμως ανέβασε σε μεγάλο βαθμό τις μετοχές του.

Στην 3η θέση ο Χιντ Ιμερ του Ορφέα Ξάνθης.   Ο Φώτης Δουμάνης με 8 γκολ ήταν ο πρώτος  σκόρερ του Αετού Ορφανού.    Ένα λιγότερο πέτυχε ο Δούμπλατζης που μάλιστα το γκολ του  με το Νέστο στο 87` χάρισε τη 2η θέση στον Αετό.  Ο Κρολ που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη  Χρυσούπολη και τη νέα αγωνιστική περίοδο με 7 γκολ, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.  Στα 6 γκολ ο Γ. Παπαδόπουλος, δεύτερος πίσω από τον Βαλαβανόπουλο στον ΑΟΚ.  Στον Αετό την τριάδα συμπλήρωσε ο Τσαμπέγια που πέτυχε συνολικά 5 γκολ ενώ ο Ελέζι πέτυχε 4 γκολ. Στο Νέστο μετά τον Πολωνό Κρολ ο Κοβάτσης με 3 γκολ.

Στον πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου φάνηκε ακόμη ο Τάντιτς που σημείωσε 7 γκολ.   Ο Νέστορας Στεφανίδης που και αυτός έχει καλή φήμη στο σκοράρισμα πέτυχε 3 γκολ με την Ελπίδα Σκουτάρεως αλλά το Γενάρη μεταγράφηκε στην Ερμή Λαγκαδά.  Πρώτος σκόρερ για το Σκούταρι ήταν ο Ζιγκερίδης με 5 γκολ ενώ δεν είναι ο κλασσικός σέντερ φορ, παίζει περισσότερο πλάγια στα δεξιά.   Ο Σάκης Γκόγκας με μεγάλη εμπειρία στο σκοράρισμα σημείωσε 5 τέρματα στις δυο ομάδες που αγωνίστηκε(Μ. Α Καρπερής, Μ. Α Ξηροποτάμου).

Αναλυτικά .

16 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

10 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

8 τέρματα: Δουμάνης (Αετός Ορφανού)

7 τέρματα: Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

6 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

5 τέρματα: Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Ελέζι, Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου)

4 τέρματα: Χαριτίδης, Κοτόπουλος (Άρης Άβατου), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου), Παναγιωτίδης, Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ελέζι, (Αετός Ορφανού)

3 τέρματα: Μαυράκης, Στοινοβιτς,  Λέφης, Πανουργιάς (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Γεράκης, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου).

Διαβάστε επίσης