• 15 Μαΐου 2024,

Σώσε την χελώνα καρέτα – καρέτα

 Σώσε την χελώνα καρέτα – καρέτα

Χωρίς ΔΝΤ δεν υπάρχει μία λένε τώρα οι Γερμανοί που εξελίσσονται σε μεγάλες γυριστρούλες.

Την μια τους βάζουν χέρι για τις απαισιόδοξες εκθέσεις – προβλέψεις για την ελληνική οικονομία και απο την άλλη βγαίνουν στα ίσα και μας λένε οτι χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ δεν υπάρχει περίπτωση καμμία χώρα Ευρωπαϊκή να δώσει λεφτά για την Ελλάδα οπότε η χώρα θα χρεοκοπήσει.

Εγώ λέω αφού έτσι είναι τα πράγματα αντί να ασχολούμαστε με τους Ευρωπαίους να τους βγάλουμε απέξω και να πάμε να την πέσουμε στο ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ μόνο του μπορεί , οι Ευρωπαίοι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορούν.

Καταλαβαίνετε οτι σε αυτή την παρτίδα άλλο είναι το αφεντικό και οχι οι εταίροι.

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα χωρίς την συμμετοχή του ΔΝΤ γιατί οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν τις αποφάσεις που θέλει το Ταμείο για το ελληνικό χρέος να τελειώνουμε ;

Θα πρέπει να το πάρουμε και εμείς απόφαση αλλά και οι Ευρωπαίοι οτι χωρίς την συμμετοχή του Ταμείου δεν υπάρχει τίποτα και όλα είναι στον αέρα.

Πάντως ο Μοσκοβισί που είναι απο τους πιο αισιόδοξους Ευρωπαίους αξιωματούχους πιστεύει ακόμα οτι μπορούμε να έχουμε πολιτική απόφαση και συμφωνία πριν απο το Eurogroup της Δευτέρας.

Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη και ταυτόχρονα και η πιο δύσκολη στην παρούσα φάση.

Το πιθανότερο είναι την Δευτέρα να μας μιλήσουν για άλλη μια φορά για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις αλλα και κάποια μικρά βηματάκια που πρέπει να γίνουν.

Βγήκε φόρα παρτίδα ο Τράγκας στην εκπομπή του αξύριστος και δήλωσε οτι αποφάσισε στην ηλικία που είναι να κάνει και αυτός botox προκειμένου να βελτιώσει τα μαγουλάκια του.

Γιατί να κάνουν μόνο οι γυναίκες τέτοιες επεμβάσεις ασιθητικής – αναρωτήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος που πήρε την απόφαση και τις χτύπησε τις ενέσεις του.

Αυτό που δεν του είπαν μάλλον είναι οτι όταν θα αρχίσει το ξεφούσκωμα τα μάγουλα του θα φτάσουν μέχρι τα βυζιά του αφού αν κάνεις μια φορά botox μετά κάθε τόσο θα πρέπει να πηγαίνεις να σε μαζεύουν αφού όταν θα υποχωρεί το τσίτωμα το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό και η εικόνα του προσώπου σαφώς χειρότερη απο την εποχή προ botox.

Θα πρέπει να έχετε όλοι υπόψη σας οτι , ότι φουσκώνει , ξεφουσκώνει κιόλας.

Απο την άλλη να ξέρετε οτι υπάρχουν πάρα πολλών ειδών botox ανάλογα με το κόστος.

Υπάρχουν τα φτηνιάρικα που σε τσιτώνουν για κανά 48ωρο και υπάρχουν και τα botox μεγαλύτερης διάρκεια που είναι και πιο ακριβά.

Οτι δώσεις θα πάρεις είναι και σε αυτή την περίπτωση.

Πρέπει να ομολογήσω οτι και φέτος παρά το γεγονός οτι οι οικονομικές συγκιρίες δεν βοηθούν σε πάρα πολλά σημεία της πόλης στήθηκαν φουφούδες και μπήκε το τσιτσί στα κάρβουνα προκειμένου να τιμηθεί το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Και όσοι δεν βρέθηκαν το μεσημέρι γύρω απο μια φού – φού το τσικνίσανε το βράδυ σε κάποιο ταβερνάκι ενώ υπήρχανε και αυτοί που τιμήσανε το έθιμο με μια πίτα.

Σε αυτή την χώρα το νταλαβέρι το έχουμε στο αίμα μας.

Δώσε στο έλληνα τσιτσί στα κάρβουνα και πάρτου την ψυχή.

Που να τα δουν αυτά οι Ευρωπαίοι.

Οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Βόρειοευρωπαίοι για να ψήσουν στα κάρβουνα και να φάνε θα πρέπει να είναι Κυριακή και να μην βρέχει.

Για αυτό έρχονται στην Ελλάδα και τους φεύγουν τα μυαλά.

Φαίνεται οτι η FRAPORT που θα αναλάβει τις τύχες του αεροδρομίου της Χρυσούπολης απο τα μέσα του Μάρτη θα δώσει προοπτικές που δεν υπήρχανε πριν.

Η εταιρία έχει κάνει τις μελέτες της και είναι έτοιμη να αναβαθμίσει τα δρομολόγια κυρίως στην διάρκεια του χειμώνα που περιορίζονται αρκετά.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα τονώσει την τουριστική κίνηση και της πόλης μας σε μια εποχή τουριστικά νεκρή για επισκέπτες εκτός Βαλκανικών χωρών.

Αυτή η συμφωνία που είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ είναι απο τις πιο θετικές αφού εμείς μόνοι μας δεν μπορούσαμε να καταφέρουμε όλα αυτά.

Η FRAPORT είναι μια ιδιωτική εταιρία που σκοπός της είναι το κέρδος και προκεμένου να φτάσει στο στόχο της θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ανέβάσει την κίνηση του αεροδρομίου της Χρυσούπολης.

Φαίνεται οτι το Σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα μας θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα ανέβει η θερμοκρασία και σε συνδυασμό με την κυριαρχία του ήλιου θα μας φέρει στο νού άλλες εποχές.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης