• 3 Μαΐου 2024,

Σωτήρης Δεληκάρης στους 93,7: « Το «Ανθή Καραγιάννη» είναι εκκλησία, ποτέ δεν έγιναν φασαρίες»

 Σωτήρης Δεληκάρης στους 93,7: « Το «Ανθή Καραγιάννη» είναι εκκλησία, ποτέ δεν έγιναν φασαρίες»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ Σωτήρης Δεληκάρης. Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης:

« Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του στο ματς με τον Ορφέα. Σαν Διοικούσα αισθανόμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους που παρά την ήττα στη Χρυσούπολη ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν και πάλι. Αν χρειαστούν στο ματς της Κομοτηνής με το Κόσμιο θα ναυλώσουμε και δυο και τρια λεωφορεία. Μακάρι να γεμίσουμε τα λεωφορεία, εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

Θα τη βγάλουμε την ομάδα αλλά θέλουμε το φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας. Δε θέλουμε γκρίνιες, η ομάδα θα βγει κατηγορία.  Είμαστε αποφασισμένοι φέτος και δεν θα λυπηθούμε τα λεφτά. Για τα εκτός έδρας πάντα θα έχουμε δωρεάν λεωφορεία για τους φιλάθλους. Φέτος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στην ομάδα. Προερχόμασταν από κακό αποτέλεσμα αλλά έδειξε ότι διψάει για την άνοδο. Εχει δίκαιο γιατί τόσα χρόνια η ομάδα παίζει στη Γ` Εθνική. Θα πάνε όλα καλά. Την Κυριακή όλη η Καβάλα στην Κομοτηνή».

Για την καταγγελία του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας: «  Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.  Είναι φαντασιώσεις αυτού του κυρίου. Δεν έγινε απολύτως τίποτα.  Το γήπεδο της Καβάλας είναι εκκλησία.  Ποτέ δεν είχαμε τέτοια πράγματα. Πέρσι εμένα με είχαν παρουσιάσει για… μπράβο. Μετά το κατάλαβαν.  Δεν μπορούμε να έχουμε έναν άνθρωπο να προστατεύει την ομάδα;  Δεν είναι μπράβος ο άνθρωπος. Όλες οι ομάδες έχουν προστασία.  Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω. Δεν έχει γίνει τίποτα στο «Ανθή Καραγιάννη» τα τελευταία χρόνια. Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, η διοίκηση έχει την ίδια φιλοσοφία κατά της βίας.  Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα σε μας, είμαστε επαγγελματίες όλοι μας. Δεν έχει γίνει ποτέ φασαρία στο γήπεδο μας.  Δεν δημιουργήσαμε φασαρίες. Είμαστε κατά της βίας. Δεν συμβαίνει τίποτα. Δείτε τι γίνεται σε άλλα γήπεδα. Είναι πολύ υπερβολικός ο Ορφέας Ξάνθης».

 

 

Διαβάστε επίσης