• 6 Μαΐου 2024,

Στάθης Καραλίδης στους 93,7: « Νοερά κοντά μας, ο Κυριάκος Τσαντίδης»

 Στάθης Καραλίδης στους 93,7:  « Νοερά κοντά μας, ο Κυριάκος Τσαντίδης»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής του Νέστου, Στάθης Καραλίδης.

Μίλησε για τη νέα ομάδα που δημιουργείται στη μετά Κυριάκου Τσαντίδη εποχή. Αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα, στο στρατόπεδο του Νέστου. Αναλυτικά.

*Για τη δική του απόφαση, να ασχοληθεί ενεργά στα διοικητικά: « Υπήρχε διοικητική  έλλειψη παραγόντων, να ασχοληθούν φέτος με την ομάδα. Κάποιοι απομακρύνθηκαν από την ομάδα, που ήταν σε κάποια στιγμή μετέωρη.

Με μια παρέα 4-5 ατόμων, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την ομάδα. Πάμε καλά, ο κόσμος έχει τη διάθεση να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Κάναμε τις πρώτες μεταγραφές και θα υπάρχει συνέχεια».

*Για το νέο Νέστο που δημιουργείται και τους στόχους που θα έχει: « Ναι, έτσι δείχνουν τα πράγματα. Αποχώρησαν 10 με 11 ποδοσφαιριστές, όλος ο βασικός κορμός. Ο νέος μας προπονητής, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, είναι ένας άνθρωπος που στηριζόμαστε σε αυτόν. Γνωρίζει πολλά στην κατηγορία, έχει εμπειρία. Θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα κράμα, των τοπικών ποδοσφαιριστών που παίζουν χρόνια στην ομάδα με άλλους παίκτες που ίσως να είναι από άλλους ομίλους, από το νότο.  Θα είναι μια ομάδα που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Θα χρειαστεί χρόνος, για να προσαρμοστούν αλλά θα τα καταφέρουμε. Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι διψήφιος. Με τον Κερμενίδη, έχουμε διαφορά στο οικονομικό, με τον Αποστολίδη το παλεύουμε.  Η περσινή πορεία του Νέστου, δεν ήταν τυχαία, ήταν μια προεργασία τριών ετών. Τώρα έχουμε κάτι καινούριο, έχει φύγει ο κορμός. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτός θα είναι ο βασικός μας, στόχος.  Ο Νέστος και πέρσι είχε βασικό στόχο την παραμονή αλλά δικαίως ήταν στη 2η θέση, αφού μερικές ομάδες παρουσιάστηκαν κατώτερες του αναμενομένου. Φέτος η ομάδα θα είναι καινούρια. Θα κοιτάξουμε να σωθούμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Νέστος δεν κοιτάει ψηλά. Πάντα θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Μέσα και έξω, θα χτυπάμε όλα τα ματς».

*Πως θα τα καταφέρει ο Νέστος στο οικονομικό, στη μετά Κυριάκου Τσαντίδη, εποχή: « Θα βάλουμε εμείς που συμμετέχουμε κάποια λεφτά. Κάποιοι οικονομικοί παράγοντες μας υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν. Βγάλαμε τα διαρκείας, τα οποία, δεν τα είχαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια.  Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, δε θα έχουμε θέμα στο οικονομικό. Θα έχουμε μια ισορροπία στο οικονομικό.  Βέβαια ο Κυριάκος Τσαντίδης, είναι πάντα δίπλα μας. Οποιαδήποτε στιγμή θα τον χρειαστούμε, θα μας βοηθήσει. Είναι δεμένος με την ομάδα μας. Μας υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει. Είναι νοερά κοντά μας ενώ αποφάσισε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να αποσυρθεί»

 

 

Διαβάστε επίσης