• 26 Απριλίου 2024,

Στατιστικός παραμυθοαπολογισμός 2020 και ευχές τοπικών συλλόγων

 Στατιστικός παραμυθοαπολογισμός 2020 και ευχές τοπικών συλλόγων

Κορωνοκαλικάντζαροι, το νου σας! Η εμβολιαγιαστούρα έρχεται και θα σας στείλει και πάλι εκεί από όπου ήρθατε! Δε σας φοβόμαστε! Το καραβάκι των Παραμυθάδων συνεχίζει τα ταξίδια του και το (τόσο δύσκολο) 2020 ήταν, στατιστικά, η καλύτερή μας χρονιά μέχρι τώρα από το 2012 που ξεκινήσαμε να πλέουμε στις θάλασσες του διαδικτύου.

Οι Παραμυθάδες από το 2012 μέχρι το 2020: Αυτόν τον χρόνο «ταξιδέψαμε» συνολικά σε 74 χώρες. Ακόμη και στην Τανζανία, στο Μακάο, στη Μαλαισία και στη Νέα Ζηλανδία φτάσαμε (1 ιστοπροβολή για κάθε χώρα)!

Οι δημοφιλέστερες σελίδες μας και οι χώρες που «ταξιδέψαμε»: Τα πιο δημοφιλή παραμύθια μας για το 2020 ήταν «Η κυρά Καλή και οι δώδεκα μήνες» και «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι», ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες μας ήρθαν είτε μέσω κάποιας δικτυακής αναζήτησης ή από το facebook. Δεν είναι λίγοι, φυσικά, και όσοι έφτασαν στο ιστολόγιό μας μέσω κάποιου εκπαιδευτικού ιστοτόπου.

Θα αναφέρω εδώ ενδεικτικά (επιλέγοντας τυχαία) το 1ο Δημοτικό σχολείο Βροντάδου Χίου (με 114 ιστοπροβολές) και το 5ο Νηπιαγωγείο Βέροιας (με 6 ιστοπροβολές). Ιστότοποι που οδηγούν στους Παραμυθάδες: Ευχαριστούμε τους 53.923 επισκέπτες μας (και ακόμη περισσότερο όσους τους βοήθησαν να φτάσουν μέχρι εδώ) και, καθώς είμαστε ήδη στο 2021, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς να είναι καλύτερο από όλα μαζί τα προηγούμενα χρόνια. (Πηγή σελίδα των Παραμυθάδων).

*Σύλλογος Περιγιαλίου: Το Δ. Σ. του συλλόγου μας σας εύχεται Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία ευτυχία και την πεποίθηση ότι την νέα χρονιά πάλι όλοι οι σύλλογοι θα επαναλειτουργήσουν με περισσότερη όρεξη και μεράκι!

*Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Ο δρόμος του νερού»: Τις πιο θερμές ευχές από το Δ.Σ. στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για ένα καινούργιο χρόνο γεμάτο υγεία και προκοπή!

*Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Λούκα σας εύχεται καλή χρονιά. Το νέο έτος να μας χαρίσει απλόχερα, ό,τι καλό μας στέρησε το παλιό, υγεία, αγάπη, ελευθερία και χαρά!!

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορφανίου έκανε χθες Κυριακή την 3η του εθελοντική αιμοδοσία. Αυτή πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο του χωριού.

*Πολιτιστικός σύλλογος Νέα Καρυάς: Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου με την ευχή ο παλιός ο χρόνος να πάρει μαζί του φεύγοντας κάθε τι κακό και κάθε στεναχώρια, σας ευχόμαστε μια καλή και ευτυχισμένη νέα χρονιά, γεμάτη με πολλή πολλή αγάπη, υγεία, χαρά, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα για σας και τους αγαπημένους σας!! Ευτυχισμένο το 2021! Με πολλή αγάπη, το Δ.Σ. του Συλλόγου.

*Σύλλογος Ιχνηλάτες Καβάλας: Χρόνια πολλά ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα ημερολόγιά μας εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν σε μερικά τεμάχια ακόμα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας. Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά σας αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Όποιος δεν πρόλαβε να τα προμηθευτεί ας επικοινωνήσει μαζί μας είτε μέσω facebook είτε στο τηλέφωνο 6972741612(Μακρίνα) κι εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν στα χέρια σας άμεσα. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία και με το καλό να ανταμώσουμε ξανά.

*Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας: Τα Θεοφάνεια είναι μια από τις σημαντικότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης. Την ημέρα αυτή, γιορτάζεται η βάπτιση του Χριστού στα Ιορδάνεια Νάματα και ταυτόχρονα φανερώνεται η τριαδική θεότητα στον κόσμο. Το γεγονός της Βάπτισης έχει μεγάλη θεολογική σημασία. Ο Χριστός είναι το φως του κόσμου που ήρθε στη γη για να διώξει το σκοτάδι, γι’ αυτό και ονομάζεται εορτή των Φώτων ή Επιφανίων.

*Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας: Όσα σας πλήγωσαν τη χρονιά που πέρασε ας χαθούν στη λήθη του χρόνου, όσα στερηθήκατε να σας χαριστούν διπλά, υγεία και αφθονία στα σπιτικά σας!!!! Το 2021 να δέσουμε σφιχτά τα χέρια και να χορέψουμε, να ενώσουμε τις φωνές και να τραγουδήσουμε, να σκαλίσουμε τις Μνήμες τις πολύτιμες και να τις δώσουμε ζωή, να ανταμώσουμε όλοι γεροί και να φωτίσουμε με ελπίδες το μέλλον μας!!! “Καλή και ευλογημένη χρονιά”

*Σύλλογος Πνοή: Ευχές από παιδικές ψυχές ανεκτίμητες! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τα σχολεία για την εξαιρετική δράση τους στον σύλλογο Πνοή! Και του χρόνου όλοι μαζί.

Διαβάστε επίσης