Στέλιος Ιγνατιάδης: « Θέλουμε τον τελικό αλλά ο Βύρωνας είναι μια ποιοτική ομάδα»

 Στέλιος Ιγνατιάδης: «  Θέλουμε τον τελικό αλλά ο Βύρωνας είναι μια ποιοτική ομάδα»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Λιμεναρίων με 3-0 έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Βρασίδα Στέλιος Ιγνατιάδης. Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους που έχει ο Βρασίδας από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που αναλύουμε. Επίσης στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με το Βύρωνα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη νίκη του Βρασίδα επί της Αναγέννησης;

Απάντηση:  Ηταν ένα ματς που θέλαμε τους 3 βαθμούς για να επανέλθουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα.  Αυτό που κρατάμε περισσότερο είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Με αυτή τη νίκη ανεβάζουμε τη ψυχολογία όμως σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά σε αρκετούς τομείς και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον γυμναστή τον Κώστα Αρβανίτη να δώσουμε έναν άλλο αέρα στην ομάδα της Περάμου που έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.  Τώρα βέβαια κοιτάμε το ματς Κυπέλλου με το Βύρωνα, όπου θα προσπαθήσουμε να πάμε με προσδοκίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αν και είναι διπλά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε τακτικά σωστοί για να μπορέσουμε να πάμε στο φετινό τελικό.

Ερώτηση:  Είναι ένας στόχος ο τελικός απ` ότι καταλαβαίνουμε.

Απάντηση: Είναι πραγματικά μέσα στους στόχους αλλά έχουμε απέναντι μας μια πολιτική ομάδα φέτος που φυσικά θέλει και αυτή να δώσει το παρόν της στο τελικό. Εχει ο Βύρων καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και σίγουρα και αυτός διψάει να φτάσει στον τελικό.  Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας μέσα από πολύ δουλειά και σεβασμό στον αντίπαλο.

Ερώτηση: Τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες ο Στέλιος Ιγνατιάδης στο Βρασίδα; Επανήλθαν κάποιοι παίκτες που δεν έπαιζαν μέχρι τώρα.  

Απάντηση: Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του  Σιδηρόπουλου και του Μπαρμπαγιάννη. Είναι έμπειροί και παιδιά από την Πέραμο.  Εμεις προσπαθήσαμε να τους ανεβάσουμε το ηθικό. Δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μέσα σε δυο εβδομάδες.  Η ομάδα ήταν αρκετά δουλεμένη από τον Θωμά Ματρακούκα.   Είναι ένας προπονητής με ήθος αλλά και δούλευε πολύ σωστά την ομάδα.

Δεν κάναμε εμείς κάτι το ιδιαίτερο.  Από τη μια μέρα στην άλλη, δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Ζητάμε απλά κάποια πράγματα παραπάνω μέσα στο γήπεδο, όπως την κατοχή της ομάδας.  Αυτά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να δείξουμε τη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε μέσα στην ομάδα.  Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε το εξ αναβολής με την ΑΕΚ, πριν έχουμε το Κύπελλο με το Βύρωνα. Είμαστε λίγο φορτωμένοι.

Ερώτηση: Στο πρωτάθλημα τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα ο Βρασίδας;

Απάντηση: Ο Βρασίδας έχει μια ποιότητα παικτών. Από εκεί και πέρα είμαστε πολύ πίσω από την κορυφή. Εμείς θέσαμε σαν στόχο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα το φετινό είναι αρκετά δύσκολο, δεν υπάρχει ομάδα που θα ξεφύγει.  Υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες.  Η ομάδα που έχει διάρκεια θα βγει και πρωταθλήτρια.  Θέλουμε να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα και αν μπορέσουμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου.

Ερώτηση:  Υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός για το Γενάρη;

Απάντηση: Θέλουμε να πάρουμε δυο ποδοσφαιριστές.  Να ενισχυθούμε περισσότερο και πιστεύω ότι υπάρχει η θέληση και του διοικητικού συμβουλίου.  Από εκεί και πέρα θα επιλέξουμε τους παίκτες που θα πάρουμε.  Ακόμη δε μπορούμε να πούμε σε ποιες θέσεις θα πάρουμε παίκτες.

Ερώτηση:  Πάντως ήταν πολύ ωραίο το Σάββατο που παρακολούθησαν το ματς παλιοί παίκτες της ομάδας όπως ο Κουφοπέτρος, ο Παπαζίδης, ο Λυσαρίδης, ο Βασιλειάδης, ο Δόμβρος ,  ο  Τερετίδης και φυσικά ο Μήτρου που είναι και πρόεδρος της ομάδας.

Απάντηση:  Σίγουρα και για μένα ήταν μεγάλη χαρά.   Είναι πολύ καλό για την ομάδα.   Μερικοί ήταν συμπαίκτες μου και στον ΑΟΚ ενώ με τον Μήτρου συνεργαστήκαμε στο Κοκκινόχωμα.  Αυτά τα παιδιά είναι η ιστορία του Βρασίδα.  Υπάρχει μια άλλη νοοτροπία στην Πέραμο. Οι άνθρωποι θέλουν να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα.  Πιστεύω ότι υπάρχει και η υποδομή στο Βρασίδα ενώ παράλληλα υπάρχει νοικοκυριό στη διοίκηση.  Πιστεύω ότι με την πολύ δουλειά θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

 

Διαβάστε επίσης