• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Στέλλα Αργυρίου: Δομές και προγράμματα κοινωνικής στήριξης

 Στέλλα Αργυρίου: Δομές και προγράμματα κοινωνικής στήριξης

Με νέα της ανάρτηση η κ. Στέλλα Αργυρίου, υποψήφια με το Θόδωρο Μουριάδη, αναφέρεται στις δομές και τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης:

«Για εμένα η έννοια του ανθρώπου είναι συνυφασμένη με το ρήμα νοιάζομαι. Κύριος στόχος μας είναι η αξιοποίηση κάθε πιθανής πηγής χρηματοδότησης για δομές και προγράμματα κοινωνικής υποστήριξης: Σχεδιάζουμε το Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία.

Κατοικίες ημιαυτόνομης διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση. Δομή φιλοξενίας αστέγων.Ο Δήμος, έχει υποβάλει ήδη αίτηση για την συνέχιση της χρηματοδότησης του Κέντρου Κοινότητας που ασχολείται με τους ανθρώπους που βιώνουν κρίση και πολλαπλές διακρίσεις. Στοχεύουμε στην ενίσχυση του συμβουλευτικού κέντρου κατά της βίας των και στην στελέχωση του και με παιδοψυχολόγο.

Προετοιμάζουμε τις διαδικασίες για την διεύρυνση σημαντικών κοινωνικών φορέων: του ΚΗΦΗ Κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων. Ενισχύουμε το πρόγραμμα “βοήθεια στο σπίτι”. Όσο γεννιούνται κοινωνικές ανάγκες, εμείς θα είμαστε εδώ απλώνοντας το δίκτυο προστασίας που απαιτείται. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να γίνω η φωνή σας.

ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας αξίζουν. Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ στην δημιουργία ενός Δήμου με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ορθολογισμός με Αλληλεγγύη. Καρδιά με Γνώση.
Ουσία με Στόχευση. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ».

Διαβάστε επίσης