• 19 Μαΐου 2024,

Στη δικαιοσύνη σκέπτεται να προσφύγει ο ΝΟΚ

 Στη δικαιοσύνη σκέπτεται να προσφύγει ο ΝΟΚ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις οποίες τα ναυταθλητικά σωματεία ΝΟΚ και ΟΘΑΚ θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να επαναφέρουν στην αρμοδιότητά τους τα ακίνητα στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΝΟΚ Κώστας Κεραμιδάς, πρόθεση του Ναυτικού Ομίλου είναι να προσφύγει σε αστικό δικαστήριο διεκδικώντας αποζημιώσεις από το δημόσιο. Στο ΝΟΚ επικρατεί απογοήτευση για το γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν έκαναν ορθά τη δουλειά τους και κυρίως δεν τήρησαν τα υποσχέσεις τους. Ενώ ταυτόχρονα, τα έως πρότινος δικής τους αρμοδιότητας ακίνητα μισθώθηκαν από τον Οργανισμό Λιμένα.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κεραμιδά τα ακίνητα μισθώθηκαν με χαμηλότερο ενοίκιο καθώς οι όροι διακήρυξης δεν υπολόγισαν τις αυξήσεις επί της αρχικής τιμής και σύμβασης. Αυτό το γεγονός απαξιώνει ουσιαστικά τα ακίνητα. Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίστηκαν τα αιτήματα του ΝΟΚ και του ΟΘΑΚ από τον πολιτικό κόσμο ο κ. Κεραμιδάς δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ:

«Οι υποσχέσεις που λάβαμε μείνανε μόνο υποσχέσεις. Μας υποσχέθηκαν τροπολογία αλλά ούτε αυτή υπήρξε ποτέ. ζητούμε έστω και τώρα να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους».

Διαβάστε επίσης