• 5 Μαΐου 2024,

Στην Αθήνα λόγω εκλογών ΓΣΕΒΕΕ

 Στην Αθήνα λόγω εκλογών ΓΣΕΒΕΕ

Άρχισε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε χθες η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ, η ολοκλήρωση των εργασιών της οποίας έγινε με εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Την Παρασκευή παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Καβαθά ο διοικητικός απολογισμός. Μίλησαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων. Οι εργασίες της συνέλευσης συνεχίστηκαν το Σάββατο. Χθες Κυριακή διεξήχθησαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής.

Με τις ίδιες ψηφοφορίες εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός, ο διοικητικός απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης του 2017.

Όλες οι εργασίες και οι ψηφοφορίες έγιναν σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Μάλιστα οι ομιλίες μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας συμμετείχε στη συνέλευση, με τον Πρόεδρο της Γιάννη Παναγιωτίδη και τους Παναγιώτη Αρσονιάδη, Θόδωρο Χατζηχρήστο, Πέτρο Κωνσταντινίδη, Σπύρο Κετεντζή, Μάκη Δημητριάδη. Ο Παναγιώτης Αρσονιάδης και ο Μάκης Δημητριάδης ήταν υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Καβαθά για να εκλεγούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

 

Διαβάστε επίσης