Στήριξη Μέτιου από τον Γιάννη Πασχαλίδη

 Στήριξη Μέτιου από τον Γιάννη Πασχαλίδη

Με αφορμή την παρουσία του στη Γιορτή Κάστανου την Κυριακή στο Παλαιοχώρι, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρώην βουλευτής ΝΔ Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης. Σχολίασε θετικά την εκδήλωση και επί της ευκαιρίας μίλησε για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Πασχαλίδης σημείωσε ότι και φέτος η Γιορτή Κάστανου συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, με σύμμαχο τον καλό καιρό, ενώ καλή ήταν η διοργάνωση εκ μέρους του δήμου Παγγαίου και των τοπικών συλλόγων, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την περιφέρεια ΑΜΘ ο Γιάννης Πασχαλίδης ξεκαθάρισε: «Όλοι δεχόμαστε και όλοι στηρίζουμε την επιλογή του κόμματος». Ξεκάθαρα δηλαδή στηρίζει την υποψηφιότητα Μέτιου.

Εντωμεταξύ την Κυριακή δημοσιεύθηκε συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όπου ουσιαστικά γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ανακοινώσει από τώρα υποψήφιους βουλευτές με τη ΝΔ. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη δίνει έμφαση στην ανανέωση των υποψήφιων βουλευτών. Ο Γιάννης Πασχαλίδης από την πλευρά του σχολίασε: «Έχω εμπιστοσύνη και στον πρόεδρο και στα όργανα του κόμματος». Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων Μητσοτάκη είναι το ακόλουθο:

Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Είναι πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή. Νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη να προσφέρουν στην πατρίδα μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πραγματική ζωή. Και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευτούν με τη Ν.Δ., καθώς δεκάδες νέοι υποψήφιοι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας.

 

Διαβάστε επίσης