• 20 Απριλίου 2024,

Στηρίζει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ο Γιώργος Σουφλέρης

 Στηρίζει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ο Γιώργος Σουφλέρης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ και στέλεχος τώρα της ΠΑΚ κ. Γιώργος Σουφλέρης τάσσεται  στο πλευρό το Θοδωρή Ζαγοράκη αν τελικά αυτός είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σουφλέρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στηρίζω την υποψηφιότητα Θεόδωρου Ζαγοράκη της ΕΠΟ

Σε μια εποχή όπου το ποδόσφαιρο περνά τη μεγαλύτερη κρίση που του παρουσιάστηκε ποτέ στην ιστορία του, μια κρίση αξιών και ταυτόχρονο οικονομική κρίση  που το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αγχόνη, το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι σε μια στιγμή «Κραχ» κάποιοι ζητούν και κάποιοι άλλοι υπόσχονται στη θεωρία ποδοσφαιρικούς παραδείσους εξυγίανση, ανακάλυψη, προοπτική ανασυγκρότησης κτλ.  

Ως τέως πρόεδρος  της ΕΠΣ Καβάλας και νυν μέλος της ΕΕ αυτής αλλά και ως μέλος παλαιότερα επιτροπών της ΕΠΟ δηλώνω τα παρακάτω:

Υπερψήφισα την υποψηφιότητα του φίλου Σταύρου Ψαρόπουλου για πρόεδρο της ΕΠΟ, από τη στιγμή όμως που στα τραπέζι θα πέσει και το όνομα εμβληματικού αρχηγού της Εθνική μας ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη χωρίς δεύτερη σκέψη στηρίζω τυχόν υποψηφιότητα του.

Ο αληθινός ηγέτης με χαρίσματα όπως ο λόγος και η πειθώ του πηγάζουν από το εσωτερικό του κόσμο, τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του προέδρου.

Άνθρωπος που  έδειξε στην πράξη ότι ασκεί επιρροή, εμπνέει τους γύρω του με σιγουριά και σεβασμό, άνθρωπος, γνήσιος και αυθεντικός, θεωρώ πως είναι το καλύτερο πρότυπο για μια τέτοια θέση.

Τέλος δηλώνω ότι επιθυμώ να κατατεθεί από μέρους του και επισήμως η υποψηφιότητα του την οποία εγώ θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Με εκτίμηση

Γιώργος Σουφλέρης

Διαβάστε επίσης