Στις εκδηλώσεις της Θάσου Τοψίδης- Μαρκόπουλος

 Στις εκδηλώσεις της Θάσου Τοψίδης- Μαρκόπουλος

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος βρέθηκαν τη Δευτέρα στη Θάσο. Συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 109η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού.

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος είπε στην Πρωινή ότι το κλίμα στις εκδηλώσεις ήταν ευχάριστο. Με συμμετοχή πολύ κόσμου και εφαρμογή- υλοποίηση των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο υπήρχε ενθουσιασμός στις εκδηλώσεις στις οποίες παραβρέθηκε. Στις συζητήσεις που είχαν οι κύριοι Τοψίδης και Μαρκόπουλος με τους κατοίκους του νησιού κατάλαβαν -από τουριστικής πλευράς και τουριστικού απολογισμού- ότι το κλείσιμο της τουριστικής περιόδου βρήκε τους Θάσιους ικανοποιημένους.

Παρά το ότι η αρχή της τουριστικής περιόδου δεν ήταν καλή. Σύμφωνα με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο πλέον αναζητούν την επόμενη μέρα, έχοντας κατά νου σχέδια αναβάθμισης βελτίωσης των τουριστικών τους εγκαταστάσεων.

Σε ερώτηση προς τον κ. Μαρκόπουλο για την διοργάνωση του αεροπορικού σόου απάντησε:

«Φυσικά και πρέπει να συνεχιστεί η διοργάνωση. Δεν θα έπρεπε να την είχαμε χάσει. Καλώς γίνεται προσπάθεια να ξαναγίνει. Αρκεί να έχει την αίγλη και το κύρος που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Για τα τουριστικά θέματα ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος έκανε μία ακόμη παρατήρηση, ζητώντας το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για τη Θάσο και το Νομό Καβάλας γενικότερα, να γίνει ακόμη καλύτερη τουριστική προβολή.

Διαβάστε επίσης