Στις καθυστερήσεις νίκησε ο Νέστος, εύκολη νίκη ο Αετός, άτυχος ο Κεραυνός Πέρνης

 Στις καθυστερήσεις νίκησε ο Νέστος, εύκολη νίκη ο Αετός, άτυχος ο Κεραυνός Πέρνης

Ο Μκρτσιάν στις καθυστερήσεις χρυσό γκολ και 1-0 ο Νέστος στην Αλεξανδρούπολη

Ο Νέστος με γκολ του Μκριτσιάν στις καθυστερήσεις πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη αφού είχε κακή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επηρεασμένος από την κούραση της Τετάρτης στο Οφρύνιο.  Επίσης φάνηκαν οι απουσίες Κουντού και Ορφανίδη στη μεσαία γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα

8′ Πάσα του Μαϊδανού στον Ν. Μελισσόπουλο, που θα σουτάρει, η μπάλα σταματά σε χέρι αμυντικού, «παίζετε» δείχνει ο διαιτητής. 10′ Ο Δεδελούδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Αθανασίου. 30′ Σουτ του Γεωργαντζόπουλο μόλις άουτ.

35′ Δυνατό σουτ του Γκαβανόζη, διώχνει σε κόρνερ ο Αθανασίου

. 47′ Φάουλ του Νικλητσιώτη, κεφαλιά του Χούσινετς, άουτ.

66′ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δορουγιδένης για επικίνδυνο παιχνίδι. 68′ Φάουλ του Γκουτσίδη, κεφαλιά του Νικλητσιώτη μόλις άουτ.

82′ Φάουλ του Γκουτσίδη, κεφαλιά του Αλ. Μελισσόπουλου, μπλόκαρε ο Αρβανίτης.

90+3′ Φάουλ του Γκουτσίδη από δεξιά, ο Μκρτσιάν την κεφαλιά, που καταλήγει στο «Γ» για το 0-1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από προπονητές, παίκτες και κόσμο . Διαιτητής: Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας). Βοηθοί: Κουβελάκης (ΕΠΣ Δράμας), Εμπλιούκ (ΕΠΣ Ξάνθης) Συνθέσεις:

 Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος (61′ Κούπας), Καρακασίδης (74′ Αντωνιάδης), Γκαβανόζης, Μαρασλής (83′ Λίτσιος).

 Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς (36′ Νικλητσιώτης), Χούσινετς (77′ Τσαμπέγια Γ.), Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης (52′ Παπαδόπουλος), Καθάριος, Μελισσόπουλος Ν., Μπέλιτς (70′ Παρουτσής), Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης.

 

Δίκαιη επικράτηση του Αετού στο Σιδηρόκαστρο με 3-1

Ο Αετός ήταν πολύ καλύτερος στο Σιδηρόκαστρο σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Μουδούρογλου ήταν ο πρωταγωνιστής με δυο γκολ που πέτυχε στο 22` και στο 54`. Το δεύτερο γκολ του Αετού πέτυχε ο  Νίκος  Παυλίδης στο 25`.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 48` με τον Μπερούκα.  Στο 83` δοκάρι με φάουλ ο Μουδούρογλου.  Δεν παίξανε Δουμάνης, Κωνσταντινίδης.   Η σύνθεση του  Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Μήττας, Παυλίδης Ν 46` Βαρότσης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης 60` Γιάννα, Κωνσταντίνου 74` Δουζδαμπάνης, Μουδούρογλου, Σαββατιανός 46` Σαλπιγγίδης.

 

Άτυχος ο Κεραυνός ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις 1-1 με το Παραλίμνιο

Ο Κεραυνός ήταν άτυχος αφού ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα(92`) με αυτογκόλ του Λεγάτου ενώ από το 45` έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά που μόλις τελείωσε το παιχνίδι στη φισούνα του γηπέδου.

Στο 15` με προβολή του Μπαντάνη έγινε το 1-0 ενώ στο 92` η μπάλα βρήκε στη πλάτη του Λεγάτου και έγινε το 1-1. Στο Α` μέρος ήταν καλύτερος και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηκυριάκου  που από τη μικρή περιοχή πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Η σύνθεση του Κεραυνού Πέρνης: Ψαρράς, Μπαντάνης, Μαρκάκης, Παυλίδης, Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Κωνσταντάρας, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Μπουλγούρας.

Αλλαγές:  45` Λεγάτος στη θέση του Τζιβανόπουλου, 60` Τσάκωνας στη θέση του Γεωργιάδη, 87` Χιονίδης στη θέση του Χατζηκυριάκου, 92` Παναγιώτου στη θέση του Μπουλγούρα.

 

 

Διαβάστε επίσης