• 5 Μαΐου 2024,

Στο γκαράζ για επισκευή το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ

 Στο γκαράζ για επισκευή το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ

Σύφμωνα με τους ειδικούς το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής στην διάρκεια άσκησης είναι πολύ πιθανό να επισκευαστεί και μετά απο μερικούς μήνες να είναι και πάλι σε θέση να πετάξει.

Το μισό είναι πάνω απο την επιφάνεια της θάλασσας και αν κατά την στιγμή της συντριβής δεν έγινε ανάφλεξη είναι πολύ πιαθανό το σενάριο της επισκευής.

Βέβαια απο την άλλη θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός οτι αυτού του τύπου τα ελικόπτερα πέφτουν συχνά αφού έχουμε στο πρόσφατο παρελθόν και άλλα παρόμοια περιστατικά που όμως δεν είχανε όλα την ευτυχή κατάληξη που είχε η προχθεσινή πτώση για τους δύο πιλότους.

Το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ είναι αυτό το ελικόπτερο που έρχεται και στην Καβάλα στην διάρκεια του Air Sea Show και κάνει διάφορα κόλπα και ξεσηκώνει τα πλήθη.

Είναι ελικόπτερα υπερσύγχρονα και δεν μπορώ να καταλάβνω τον λόγο για τον οποίο πολύ συχνά παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα.

Δεν πέφτουν τα καναντέρ τα πυροσβεστικά που τα έχουμε απο την εποχή που σέντερ φορ στον Ολυμπίακό έπαιζε ο Φούνες και ο Μίλος Σέστις εξτρέμ και πέφτουν τα ΑΠΑΤΣΙ που είναι σχετικά πρόσφατα.

Ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά σίγουρα και θα πρέπει να το ψάξουν λίγοι περισσότερο τα μαστόρια τι τρέχει με αυτά ελικόπτερα και κλατέρνουν.

Τελικά δηλαδή ο Καλογρίτσας με λεφτά της Attica Bank χτύπησε και πήρε την άδεια την τηλεοπτική ;

Διότι σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε και κανείς δεν βγαίνει να διαψεύσει απο το 2015 και μετά ο Καλογρίτσα πήρε 77 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή δανεισμού απο την συγκεκριμένη τράπεζα.

Με τόσα λεφτά και μάλιστα δανεικά γίνομαι και εγώ μάγκας και μάλιστα πρώτος.

Το θέμα είναι να κάνεις την διαφορά χωρίς λεφτά.

Με λεφτά όλοι μπορούν και κάνουν διάφορα.

Το θέμα είναι να κάνεις αυτά τα διάφορα χωρίς λεφτά.

Πάντως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει θέση και να βγεί και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως την ίδια εποχή που οι περισσότεροι έλληνες κάνανε το σκατό τους παξιμάδι και το βουτάγανε στο τσάι του βουνού ο Καλογρίτσας έπαιρνε με σχετική ευκολία δάνεια εκατομμυρίων ευρώ ;

Εδώ υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό.

Η Γαλλία  όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που απο το 2020 θα απαγορεύσει την χρήση πλαστικών ποτηριών και μαχαιροπίρουνων δημιουργώντας νέα δεδομένα στον κόσμου του γρήγορου  φαγητού και καφέ αφού είναι γνωστό οτι το “Take away” που είναι η νέα φιλοσοφία του καφέ βασίζεται στο πλαστικό ποτήρι.

Καταλαβαίνετε οτι αν αυτή την απόφαση της Γαλλίας υιοθετήσουν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σκεπτόμενες την προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει και εμείς εδώ στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα να βρούμε άλλο τρόπο σερβιρίσματος του καφέ και του γρήγορου φαγητού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου η Αντζελίνα Τζολί είναι αυτή που έκανε αίτηση διαζυγίου για να χωρίσει απο τον Μπράντ Πίτ και να πάρει και την κηδεμονία και των 6 παιδιών τους αφού όπως κάνει γνωστό στην αίτηση της τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με τον σωστό τρόπο δίπλα στον πατέρα τους.

Καταλαβαίνετε οτι για το ζευγάρι έχει ξεκινήσει μια καινούργιο περίοδος όπου η σχέση τους θα περάσει σε μια άλλη φάση όχι και τόσο ευχάριστη αφού φαίνεται οτι και απο τις δύο πλευρές θα ξεκινήσει μια μακρά δικαστική διαμάχη για πολλά και διάφορα και πιστέψτε με σε ένα τέτοιο γάμο υπάρχουν και τα πολλά και τα διάφορα.
Πάντως φήμες λένε οτι το ζευγάρι οδηγήθηκε στο χωρισμό η απιστία του Μπράντ Πίτ που έκανε την κουτσουκέλα με την συμπρωταγωνίστρια του στην νέα του ταινία την Μαριόν Κοτιγιάρ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο ύποπτοι είναι και ύπολοι.

Το νού σας και τα μάτια σας 14.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης