Στοίχημα: Δεν χάνει η Λεγκανές

 Στοίχημα: Δεν χάνει η Λεγκανές

Σχεδόν… κενή είναι η σημερινή (04/01) στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα παιχνίδια να είναι λίγα. Η δράση εστιάζει κυρίως στη La Liga, και στο Κύπελλο Γαλλίας. Ωστόσο, εκτός από αυτά, απόψε έχει και EuroLeague, με το «αιώνιο» ντέρμπι να κλέβει την παράσταση και να μας απασχολεί στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Αντέχει η Λεγκανές


Ξεκινάει σήμερα η 18η αγωνιστική της La Liga, με δύο παιχνίδια. Ένα εξ’ αυτών είναι το Εσπανιόλ – Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν με τον χειρότερο τρόπο το 2018, καθώς μετράνε εξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, διασύρθηκαν με 0-4 από την Μπαρτσελόνα, και την περασμένη αγωνιστική υπέκυψαν στην Ατλέτικο. Το πρόγραμμά τους ήταν δύσκολο, αλλά μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Αντίθετα, ανοδική είναι η πορεία της Λεγκανές τον τελευταίο καιρό. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι τις επτά τελευταίες αγωνιστικές και έφτασαν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα άσχημα αποτελέσματα της Εσπανιόλ, την έχουν ρίξει πολύ βαθμολογικά, και είναι μόλις πέντε πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λεγκανές ενισχύθηκε με τον δανεισμό του επιθετικού Μπρεϊθγουέιτ από τη Μίντλεσμπρο, με τον παίκτη να θέτει υποψηφιότητα για να μπει στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Η κάκιστη εικόνα της Εσπανιόλ στα πρόσφατα παιχνίδια της μας κάνει να μην την εμπιστευόμαστε, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και ανεβαίνει. Συν τοις άλλοις, οι Καταλανοί θα στερηθούν τους Γκρανέρο και Χερμόσο, με τις λύσεις να μειώνονται σημαντικά. Θεωρούμε ότι η Λεγκανές θα σταθεί αξιοπρεπώς και θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, στηρίζουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Κλειστό ματς στη Γαλλία

Το κύπελλο Γαλλίας βρίσκεται στη φάση των «64» και σε αυτό το πλαίσιο η Γκρενόμπλ υποδέχεται το Στρασβούργο. Να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Η Γκρενόμπλ είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, και τα πάει σχετικά καλά στο πρωτάθλημά της. Στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά της, και δεν είναι πολύ παραγωγική επιθετικά. Συνηθίζει λοιπόν να ρίχνει το ρυθμό, κάτι που κάνει και το Στρασβούργο. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Ligue 1, και αυτό το οφείλουν εν πολλοίς στην αμυντική τους λειτουργία. Συνεπώς, πρόκειται για δύο ομάδες που δεν προσφέρουν θέαμα, αλλά παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και δικαιώνονται από τα αποτελέσματα. Ενδεικτικά, τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Γκρενόμπλ έληξαν No Goal, με την ίδια να μη σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα. Σήμερα, διακυβεύεται η πρόκριση και οι ισορροπίες είναι λεπτές, αφού το ματς είναι μονό. Αμφότεροι οι αντίπαλοι, δεν θα ρισκάρουν, και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη αφού εξασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα. Αναμένουμε λοιπόν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως άλλωστε συνηθίζουν και οι δύο, με λίγες φάσεις και μπόλικη τακτική. Επομένως, ζυγίζοντας τα δεδομένα, επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.83.

Άλλος Παναθηναϊκός με Πιτίνο

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, που κλέβει την παράσταση απόψε, χάρη στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague. Οι «Ερυθρόλευκοι» υπερέχουν στη βαθμολογία, καθώς με ρεκόρ 9-6 είναι στην πέμπτη θέση. Οι «Πράσινοι», έχουν επτά νίκες και οκτώ ήττες, με αποτέλεσμα να είναι οριακά εκτός οκτάδας. Ωστόσο, φέτος, έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές τον Ολυμπιακό και ευελπιστούν να… τριτώσουν το καλό. Με τον Ρικ Πιτίνο πλέον στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός βγάζει άλλο πρόσωπο, σαφώς καλύτερο, και φαίνεται να έχει ανέβει και ψυχολογικά. Το αποψινό ντέρμπι είναι πολύ κρίσιμο και βαθμολογικά, αφού ειδικά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Ειδικά ένα «διπλό» στο ΣΕΦ, θα τονώσει το ηθικό τους και θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι-οφ. Φυσικά, και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη, αφού παλεύει για το πλεονέκτημα έδρας και δεν πρέπει να αφήσει την Εφές να του ξεφύγει. Το ντέρμπι αναμένεται σκληρό και προμηνύεται «μάχη» μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός πατάει καλύτερα στο παρκέ τα τελευταία παιχνίδια και θέλει να το επιβεβαιώσει εμφατικά αυτό και στον Πειραιά, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Πιστεύουμε ότι το «τριφύλλι» θα τα δώσει όλα και αν «πέσει», δεν θα το κάνει αμαχητί. Για το λόγο αυτό, πάμε με το Παναθηναϊκός +5.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης