Στοίχημα: Διπλή ευκαιρία με αξία στην Κρήτη

 Στοίχημα: Διπλή ευκαιρία με αξία στην Κρήτη

Μια μέρα με γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι το σημερινό Σάββατο (8/04), αρκετές είναι οι ευκαιρίες για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει προγνωστικό εντός συνόρων, από τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Λαμία, με την ανάλυση και την πρόταση να ακολουθούν παρακάτω. Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο ΟΦΗ, έχοντας, πλέον, διαφορά ασφαλείας (+9) από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Προερχόταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Λεβαδειακό, την ήττα (2-0) από την ομάδα της Βοιωτίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και αυτή (0-3) από την ΑΕΚ. Παραμένει για τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-2-2) στην έδρα του. Μόλις σε ένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, μάλιστα, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λαμία, με 3-1 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού. Σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ είχε προηγηθεί το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα πάει καλά (1-2-0), τελευταία, μακριά από την έδρα της. Έχει καταφέρει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της, καθώς έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Λαμία, που έχει ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να φύγει αήττητη και από το Ηράκλειο, ενώ ο ΟΦΗ δεν μπορεί τελευταία να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Θα επιλέξουμε Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.95.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης