Στοίχημα: Φαβορί η “σκουάντρα ατζούρα”

 Στοίχημα: Φαβορί η “σκουάντρα ατζούρα”

Συνέχεια στις αναμετρήσεις εθνικών ομάδων δίνεται στο κουπόνι της Παρασκευής (12/11), με τους αγώνες για τα προκριματικά Μουντιάλ να κυριαρχούν.

Το Betarades.gr έψαξε και σας παρουσιάζει την πιο ενδιαφέρουσα στοιχηματική πρόταση της ημέρας. Προκύπτει από το ματς μεταξύ της Ιταλίας και της Ελβετίας στη Ρώμη. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα θα βρείτε καθημερινά δυνατά προγνωστικά NBA. Προχωράμε στην ανάλυση της σημερινής επιλογής μας.

Στις 21:45, η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μετά τη νίκη (2-1) επί του Βελγίου και την τρίτη θέση στο Nations League, η Ιταλία στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου και έχει τρομερή παράδοση απέναντι στην Ελβετία, την οποία κέρδισε στις έξι από τις εφτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Απόντες ο αμυντικός Κιελίνι και ο επιθετικός Ιμόμπιλε.

Αήττητη στα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια παραμένει η Ελβετία, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Ακόμα, στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχει αρκετά προβλήματα απουσιών, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ιταλία, που είναι και πιο ποιοτική ομάδα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Διαβάστε επίσης