Στοίχημα: Φωτιές στα δίχτυα στο Λέστερ, φορτσάτος ο Ολυμπιακός στη Σερβία – άχαστη τριάδα στο 7.46! (videos)

 Στοίχημα: Φωτιές στα δίχτυα στο Λέστερ, φορτσάτος ο Ολυμπιακός στη Σερβία – άχαστη τριάδα στο 7.46! (videos)

Σήμερα Πέμπτη (10/12) στο κουπόνι κλέβουν την παράσταση οι αγώνες για το Europa League και τη Euroleague. Το Betarades.gr έχει και πάλι προγνωστικά στοιχήματος σήμερα για εσάς με τρεις κορυφαίες επιλογές.

Στο ποδόσφαιρο θα μας απασχολήσει παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, αυτό της Λέστερ με την ΑΕΚ, όπως και της Γιούνγκ Μπόις με την Κλουζ για την ίδια διοργάνωση. Όσον αφορά το μπάσκετ, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ξεφεύγει το σκορ στο “King Power”

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας στο στοίχημα από την Αγγλία, όπου η Λέστερ υποδέχεται στις 22:00 την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

H αγγλική ομάδα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, στους οποίους είχε απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία (3-3) με την Μπράγκα. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Τζέιμι Βάρντι, που έχει σημειώσει έντεκα γκολ. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Καστάνε, Σογιούντζου και Περέιρα.

Πολύ άσχημο το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάσιμο Καρέρα έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής και μόνο έκπληξη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί η απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία το επόμενο χρονικό διάστημα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς σε εννιά παιχνίδια. Τιμωρημένος είναι ο Ινσούα και τραυματίες οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λιβάγια και Λόπεθ.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που σκοράρει εύκολα. Επιλέγουμε το over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.88.

Με τα γκολ στην Ελβετία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το Europa League και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19:55 στην Ελβετία με τη Γιούνγκ Μπόις να υποδέχεται τη Κλουζ.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της χώρας τους και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Προέρχονται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 απέναντι στη Λουκέρνη, έχοντας σκοράρει, μάλιστα, και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας έχοντας δεχτεί μόλις πέντε γκολ σε εννιά παιχνίδια. Τιμωρημένος είναι ο Καμαρά και τραυματίες οι Σπιέλμαν και Λόπερ.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τρεις ήττες και μια ισοπαλία, η Κλουζ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 επί της Ιάσι. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις έξι τέρματα. Στη φάση των ομίλων του Europa League έχει πετύχει μόλις μία νίκη (2-0) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η Κλουζ προκρίνεται μόνο με νίκη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και είναι υποχρεωμένη να σκοράρει, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γιούνγκ Μπόις. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 20:00, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τη 13η αγωνιστική της Euroleague.

Μπορεί να έχασε από την Μακάμπι με 81-76 εκτός έδρας, όμως ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς πιο πρόσφατα γνώρισε την ήττα από την Μπουντούτσνοστ με 67-65 στην Αδριατική Λίγκα. Πλέον έχει τέσσερις ήττες στα πέντε της τελευταία παιχνίδια ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Ο Ρότσεστι αποχώρηση λόγω λήξης συμβολαίου και τραυματίας είναι ο Χολ.

Τρομερή απόδοση και εικόνα είχε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, την οποία και κέρδισε με 96-88 μέσα στη Βαρκελώνη. Η ελληνική ομάδα έκανε την κορυφαία της εμφάνιση φέτος και μπήκε δυνατά στο ματς από την αρχή, έχοντας συνεχώς προβάδισμα. Στο σύνολο του Μπαρτζώκα ξεχώρισε ο Σλούκας, με δεκαπέντε πόντους και δέκα ασίστ.

Ο Ολυμπιακός ίσως να είναι κουρασμένος μετά την προσπάθεια κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο μπορεί να φύγει νικητής, σε συνδυασμό με τις απώλειες των γηπεδούχων. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.17.

Το Betarades.gr δίνει πάντα το “παρών” στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων. Υπάρχουν βίντεο αφιερωμένα στις σημερινές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο κανάλι μας στο Youtube.  Μπορείτε στα παρακάτω links να παρακολουθήσετε τις αναλύσεις των αγώνων:

ΠΑΟΚ – Γρανάδα

Link: https://www.youtube.com/watch?v=COr9GT1KC5M

Λέστερ – ΑΕΚ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=1G2ZTipZF8s

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης