Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στην Ασουνσιόν

 Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στην Ασουνσιόν

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη (27/06) στη δράση με δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται για τον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Φυσικά δράση έχουμε σε Φινλανδία και Βραζιλία αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Κόπα Λιμπερταδόρες & Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Κλαμπ Ολίμπια – Μελγκάρ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην stoiximan gr.

6η Αγωνιστική και τελευταία στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να προκρίνονται στον επόμενο γύρο. Από την πλευρά της η Ολίμπια χρειάζεται σήμερα καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Νασιονάλ για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον 8ο όμιλο.

Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε εύκολα με 4-1 της Ρεσιστένσια, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, το over 2.5 επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία ματς.

Από την πλευρά της η Μελγκάρ θα εξασφαλίσει την 3η θέση με καλύτερο αποτέλεσμα από την Πατρονάτο. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, συνηθίζει να παίζει ανοιχτά, είναι χαρακτηριστικό ότι το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Από την πλευρά της η Ολίμπια έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, παίζει σήμερα για την πρωτιά, κόντρα στη Μελγκάρ που κυνηγά την 3η θέση για να συνεχίσει στο Σουνταμερικάνα. Δύο ομάδες με επιθετικό στυλ, που αμυντικά έχουν θέματα, περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης