Στοίχημα: Κερδίζει ο ΠΑΟΚ, ισορροπία ημιχρόνου στο ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ

 Στοίχημα: Κερδίζει ο ΠΑΟΚ, ισορροπία ημιχρόνου στο ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ

Πέμπτη (22/08) σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις από τα πλέι οφ του Europa League, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα. Τρεις συνολικά οι σημερινές επιλογές μας, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Goalbet.

 

Παίρνει τη νίκη ο ΠΑΟΚ

 

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το παιχνίδι ανάμεσα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΠΑΟΚ. Οι Σλοβάκοι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία του ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” είναι πληγωμένος από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, σίγουρα θέλει να δώσει απαντήσεις και πιστεύουμε πως έχει όλα τα φόντα για να αποδράσει με το διπλό, που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί και με πρόκριση, μιας και ακολουθεί η ρεβάνς στην Τούμπα. Υπάρχει αξία στη νίκη του ΠΑΟΚ, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.00.

 

Αναμένεται “σφιχτό” παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

 

Περνάμε στο έτερο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Τραμπζονσπόρ. Η ΑΕΚ μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία της στα δυο παιχνίδια κόντρα στην Κραϊόβα, ωστόσο φάνηκε ουσιαστική και αποτελεσματική, παρίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση, κι έδειξε σε πρώτη φάση τουλάχιστον, πως είναι σταθερή αμυντικά. Η Τραμπζονσπόρ από την πλευρά της έκανε τη μίνι έκπληξη κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ωστόσο πιστεύουμε πως στη σημερινή εκτός έδρας μάχη θα παρουσιαστεί “σφιχτή”, με πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας και τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Αμφότερες δεν έχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, πιθανόν να χρειαστούν χρόνο μέχρι να ρολάρουν, επομένως δεν περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

 

Φαβορί η Παρτιζάν

 

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Παρτιζάν – Μόλντε. Οι Σέρβοι έχουν ξεκινήσει “ζεστά” τις υποχρεώσεις τους τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων, καθώς στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχουν αποκλείσει τις Κόναχς Κουέι και τη Μαλάτιασπορ. Η Μόλντε πό την πλευρά της τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη άφησε εκτός συνέχειας τον Άρη, ωστόσο λίγο έλειψε να πέσει θύμα μεγάλης ανατροπής. Στο εκτός έδρας παιχνίδι παρουσίασε τεράστια κενά, τα οποία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί και η Παρτιζάν. Ο άσσος σε απόδοση 1.90 μας αρέσει και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση των αγώνων Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ!

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RhM0GAbqF5E&t=1s

 

 AEK – Τραμπζονσπόρ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=g-XT-lGHlvM&t=3s

 

Διαβάστε επίσης