Στοίχημα: Με τα γκολ στο Nations League

 Στοίχημα: Με τα γκολ στο Nations League

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει σήμερα Σάββατο (10/10) το στοιχηματικό κουπόνι, με πολλούς αγώνες εθνικών ομάδων στο πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει διαλέξει τρεις δυνατές προτάσεις για εσάς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παιχνίδι από τις Nations League και B’ Ισπανίας αντίστοιχα, αλλά και ένα μπασκετικό επίσης στην Ιβηρική χερσόνησο.

 

Προτού προχωρήσουμε, σας θυμίζουμε πως στην championsbet μπορείτε να βρείτε και τα τρία ματς, αλλά και πολλά άλλα με ελκυστικές αποδόσεις.

 

Υψηλό σκορ οι εθνικές ομάδες

 

Αρχίζουμε από το ματς της Ισπανίας με την Ελβετία για το Nations League. Μια νίκη και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Ισπανίας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του 4ου ομίλου της League A. Η  “La Furia Roja” βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. Στην πρεμιέρα έφυγε αλώβητη (1-1) από την έδρα της Γερμανίας με γκολ του Γιαγιά στις καθυστερήσεις, ενώ στη συνέχεια συνέτριψε στην έδρας της με 4-0 την Ουκρανία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα σε φιλικό με την Πορτογαλία. Ο Λουίς Ενρίκε δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μικέλ Ογιαρθάμπαλ της Ρεαλ Σοσιεδαδ, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου βρίσκεται η Ελβετία μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Γερμανία στη Βασιλεία, ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε (2-1) εκτός έδρας από την Ουκρανία. Οι Ελβετοί δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στο πρόσφατο φιλικό με την Κροατία έχασαν με 2-1. Το αποτέλεσμα του τεστ για Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο Σακίρι βγήκε αρνητικό, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Ισπανία έμεινε ο Ακάντζι, που έχει προσβληθεί από τον ιό.

 

Η γηπεδούχος μπορεί να έχει το προβάδισμα σίγουρα. Όμως και η Ελβετία θέλει θετικό αποτέλεσμα για βαθμολογική συγκομιδή. Αναμένονται τέρματα στην αναμέτρηση. Προτείνουμε, επομένως, Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

 

Σκοράρουν στην Ισπανία

 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Τενερίφης με τη Βαγιεκάνο για τη Segunda Division. Η Τενερίφη ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Μάλαγα. Στη συνέχεια, όμως ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, από την Αλκορκόν (2-0), τη Μιράντες (2-1) και τη Μαγιόρκα (2-0). Βρίσκεται, μάλιστα, πολύ χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Παρόλα αυτά ο προπονητής της, Φραν Φερνάντεθ τόνισε: “Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας”. Θέση στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι διεκδικεί ο Αργεντινός μέσος, Βαλεντίν Μπάντα. Αντίθετα εκτός δράσης παραμένει ο Ισπανός μέσος, Μπόρχα Λάσο.

 

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ράγιο Βαγιεκάνο, έχοντας κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Άντονι Ιραόλα κέρδισε με 1-0 την Μαγιόρκα, 2-1 τη Σανταμπέλ και 4-0 την Μάλαγα, ενώ ηττήθηκε με 3-0 από τη Πονφεραντίνα. O Ισπανός προπονητής, πάντως, έδειξε ότι σέβεται τη προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. “Η Τενερίφη έχει μεγάλο κίνητρο, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες”, είπε χαρακτηριστικά. Απόψε ίσως αγωνιστεί ο Γάλλος τερματοφύλακας, Λούκα Ζιντάν, τον οποίο απέκτησε πρόσφατα η Βαγιεκάνο, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Η προϊστορία δείχνει πως η Τενερίφη μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ η Ράγιο είναι μία αξιόλογη επιθετικά ομάδα, και εκεί θα εστιάσουμε. Δίνουμε, έτσι, το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

 

Ανοιχτός αγώνας στην ACB Λίγκα

 

Για το τέλος κρατήσαμε το μπασκετικό παιχνίδι και πάλι ανάμεσα στην Τενερίφη και τη Φουενλαμπράδα. Το απόλυτο των νικών έχει κάνει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Τενερίφη και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Χεσούς Βιντορέτα επικράτησε με 91-86 επί της Σαραγόσα στη παράταση, με 81-70 επί της Μπιλμπάο και με 84-82 επί της Μούρθια. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ενόψει του αγώνα με τη Φουενλαμπράδα: “Προετοιμαστήκαμε σωστά και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών”. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή της, ηττήθηκε με 87-81 από τη Σαραγόσα στην Αθήνα, για την προημιτελική φάση του final 8 του Basketball Champions League.

 

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Φουενλαμπράδα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Με βάση την απόδοσή της, θα μπορούσε να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι με την Εστουντιάντες (82-81), ενώ έχασε εύκολα από την Μπασκόνια (89-73) και τη Σακομπέο (101-82). Ο Πάκο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τους Ρόμπερτ Άπσοου και Τόμας Μπόγιας, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Αμερικανός Μέλο Τρίμπλ, που απέναντι στην Εστουντιάντες σημείωσε 28 πόντους, μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ.

 

Περιμένουμε “χορταστικό” ματς με πολλά καλάθια εκατέρωθεν. Η επιλογή μας θα είναι, λοιπόν, για τους πόντους της αναμέτρησης. Κρατάμε, δηλαδή, το Over 162.5 σε απόδοση 2.00.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης