Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Rene Gaillard”

 Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Rene Gaillard”

Μετά από ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο πλούσιο σε αναμετρήσεις, το σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (6/12) περιλαμβάνει λιγότερες επιλογές, πριν φυσικά την επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Έστω και έτσι δεν λείπουν από το σημερινό πρόγραμμα παιχνίδια από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση. Πάνω που πάει κάποιος να πιστέψει στις δυνατότητές της, η αστάθεια και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα που την χαρακτηρίζουν, κάνουν την εμφάνισή τους. Μία νικάει, μια χάνει τον τελευταίο μήνα. Η σημαντική νίκη επί της Νιμ, επισκιάστηκε από τις δύο σερί ήττες με Νανσί εντός και Μπαστιά εκτός, αμφότερες συνδιάστηκαν με κάκιστες εμφανίσεις. Παραμένει πάντως ψηλά βαθμολογικά και σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της.

Έδωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις απαντήσεις σχετικά με το ποιος αναμένεται να κάνει κουμάντο στην κατηγορία, μετά το εμφατικό 4-1 επί της Σοσό, σε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις για φέτος, αφού ξεδίπλωσε την ποιότητά της και κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό μπλοκ των φιλοξενούμενων πολλές φορές. Έχει ηττηθεί μόνο από την Καέν, και παραμένει αήττητη από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Μοντανιέ, ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν σε καμία περίπτωση και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος. Στο κύπελλο, με πολλές αλλαγές πήρε την πρόκριση μετά το 1-3 επί της Τρελισάκ (Δ’).

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης