• 19 Απριλίου 2024,

Στοίχημα: Με τους φιλοξενούμενους σε Αγία Πετρούπολη και Λειψία

 Στοίχημα: Με τους φιλοξενούμενους σε Αγία Πετρούπολη και Λειψία

Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον και σήμερα Τετάρτη (04/11) με τις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του Champions League φυσικά να ξεχωρίζουν!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αναμετρήσεις σε Αγία Πετρούπολη και Λειψία, ενώ υπάρχει πρόταση και από το μπασκετικό πρόγραμμα. Τα προτεινόμενα σημεία μπορείτε να τα βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betrebels. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Προβληματίζει η Ζενίτ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αγία Πετρούπολη, όπου στις 19:55 η τοπική Ζενίτ φιλοξενεί τη Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Οι Ρώσοι απογοητεύουν στο θεσμό, παραμένουν δίχως πόντο στον όμιλο, ενώ και στο εγχώριο πρωτάθλημα έπεσαν από την κορυφή. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ για την πρεμιέρα, ηττήθηκαν εντός από τη Ρούμπιν Καζάν (1-2) και την προηγούμενη Τρίτη λύγισαν στο Ντόρτμουντ με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Την Κυριακή συνήλθαν με το 1-2 στην έδρα της Κίμκι, αλλά ο δρόμος για τους “16” του Champions League είναι πολύ δύσβατος.

Η Λάτσιο από τη μεριά της είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία και με 4 πόντους προπορεύεται στον όμιλο. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα με το 3-1 επί της Ντόρτμουντ, την περασμένη εβδομάδα πήρε το 1-1 στο Μπριζ, αγωνιζόμενη με πάρα πολλές απουσίες. Την Κυριακή επιβεβαίωσε το ανέβασμά της επικρατώντας με 3-4 στην έδρα της Τορίνο. Επέστρεψε και σκόραρε ο Ιμόμπιλε στο 95ο λεπτό, με τον Καϊσέδο να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 98’!!!

Δεν πατάει καλά η Ζενίτ, έχει κενά στην άμυνα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί στην κόντρα η ιταλική ομάδα που έχει κάποιες επιστροφές και δείχνει να ανεβάζει στροφές. Ποντάρουμε στο διπλό της Λάτσιο, με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 

Σοβαρή στην άμυνα η Παρί

Στις 22:00, η Λειψία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για τον 8ο όμιλο του Champions League.

Οι Γερμανοί κάνουν κοιλιά και αυτό αποτυπώνεται στα τελευταία αποτελέσματά τους. Ίδρωσαν για να γυρίσουν το ματς με τη Χέρτα, ταπεινώθηκαν στο Μάντσεστερ με 5-0 από τη Γιουνάιτεντ και το Σάββατο έχασαν και στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 1-0. Υπάρχει θέμα στη δημιουργία της ομάδας, ενώ δε λείπουν και τα αμυντικά κενά.

Οι Παριζιάνοι δυσκολεύτηκαν αλλά πέρασαν από την Πόλη με το 0-2 επί της Μπασακσεχίρ την προηγούμενη Τρίτη και το Σάββατο επικράτησαν στην έδρα της Ναντ με 0-3, σκοράροντας ξανά τα τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο. Συμπαγής στην άμυνα η ομάδα του Τούχελ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις της! Θα απουσιάσουν απόψε οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Μπορεί η Παρί να παρατάσσεται απόψε με απουσίες στην επίθεση, όμως το γεγονός ότι αμυντικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε συνδυασμό με την εξαιρετική παράδοση του Τούχελ απέναντι στο Νάγκελσμαν μας οδηγούν στο 2 DNB σε απόδοση 2.00.

 

Ανώτερη η Τενερίφη

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Στις 21:30 στη Σαρδηνία, η Ντιναμό Σάσαρι υποδέχεται την Τενερίφη για την 2η αγωνιστική του FIBA Champions League. Οι Ιταλοί επικράτησαν στην πρεμιέρα των ομίλων με 93-84 επί της Γαλατάσαραϊ. Ακολούθησαν μία ήττα (99-92 στη Βενέτσια) και μία νίκη (104-82 τη Βαρέζε) για το πρωτάθλημα.

Η Τενερίφη ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα με το 98-73 επί της Μπάκεν και ακολούθησε η νίκη στη Μάλαγα με 79-86 επί της Ουνικάχα. Την Κυριακή πάλεψε στη Βαρκελώνη, αλλά λύγισε με 81-74 απέναντι στους μπλαουγκράνα.

Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τους εμπιστευτούμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Διπλό λοιπόν στο 2.12.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης