• 19 Μαρτίου 2024,

Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στο Μπέρτον! 

 Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στο Μπέρτον! 

Από το σημερινό (06/10) κουπόνι ξεχωρίζει η ποδοσφαιρική δράση στη Βρετανία και το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς.

Πλήρες πρόγραμμα στη National League της Αγγλίας, 2η αγωνιστική στους ομίλους του League Trophy, ενώ απόψε διεξάγεται και η 2η αγωνιστική στους ομίλους του Eurocup. Τις σημερινές προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Πολλά γκολ στο Μπέρτον

Στις 21:00, στο Pirelli Stadium, η Μπέρτον υποδέχεται την Κέιμπριτζ για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Λιγκ Τροφι Αγγλίας.

Η Μπέρτον αγωνίζεται στη League 1, όπου μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει πετύχει μία νίκη και έχει δεχθεί τρεις ήττες. Κοινός παρονομαστής και των έξι τελευταίων αγώνων της τα πολλά γκολ. Συγκεκριμένα και στις έξι αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal και Over, στα δύο τελευταία ηττήθηκε με 2-4 από Σουίντον και Πόρτσμουθ για το πρωτάθλημα.

Η Κέιμπριτζ αγωνίζεται στη League 2, με ρεκόρ 2-1-1 και συντελεστή τερμάτων 8-2. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε στο Έξετερ με 2-0.

Η Μπέρτον είναι ομάδα που παίζει πολύ ανοιχτά και βλέπει το θεσμό του Λιγκ Τρόφι ως πολυτέλεια στην προσπάθειά της να σώσει την κατηγορία. Σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και μπορεί να συμπαρασύρει την Κέιμπριτζ σε ένα γρήγορο τέμπο. Ποντάρουμε στα πολλά γκολ, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. 

 

Αντιδρά η Στόκπορτ

Στις 21:45, στο Edgeley Park, η Στόκπορτ φιλοξενεί τη Χάλιφαξ για τη 2η αγωνιστική της National League.

Η Στόκπορτ βρισκόταν στην 7η της βαθμολογίας πριν διακοπεί η περσινή σεζόν λόγω κορωνοϊού και έχασε τα playoffs στην ισοβαθμία. Στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν ηττήθηκε στην έδρα της Τορκί με 1-0, δεχόμενη το καθοριστικό τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Χάλιφαξ συμμετείχε στα περσινά playoffs ανόδου της κατηγορίας, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Μπόρεχαμ Γουντ. Μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν επικρατώντας της Ντάγκεναμ με 2-0 εντός έδρας, σκοράροντας και τα δύο τέρματά της στο 2ο ημίχρονο.

Η Στόκπορτ ξεκινά με φιλοδοξίες τη σεζόν και οφείλει να αντιδράσει μετά την ήττα της πρεμιέρας. Έχει καλή παράδοση απέναντι στη Χάλιφαξ και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να ανοίξει λογαριασμό στα “τρίποντα”. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.90.

 

Ανταγωνιστική η Μόρναρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές με μπάσκετ και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Μόρναρ – Μάλαγα (19:00) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Eurocup.

Η Μόρναρ ξεκίνησε με ήττα το θεσμό, καθώς κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα της Ουλμ, ενώ είχε προηγηθεί 32-46. Εντός των συνόρων δεν έχουν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις της. Διαθέτει καλούς Αμερικάνους σκόρερ, όπως οι Γουάιτχεντ και Πούλεν.

Από την άλλη, η Μάλαγα επικράτησε εντός έδρας της Παρί με 96-88 χάρη στην πολύ δυνατή της εκκίνηση στο ματς (30-18 στην πρώτη περίοδο). Για την ισπανική ACB όμως ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μανρέσα (86-90) βγάζοντας κούραση.

Μοιάζει υπερβολικό το χάντικαπ στους γηπεδούχους. Η Μόρναρ θα είναι ανταγωνιστική, την ώρα που η Μάλαγα δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη και θα παραταχθεί με απουσίες. Ποντάρουμε στο +6.5 της Μόρναρ σε απόδοση 1.85. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.

Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης