Στοίχημα: Μοιρασιά ημιχρόνου στη Ριζούπολη, πανηγύρια στα Τίρανα – τριάδα φωτιά στο 7,61!

 Στοίχημα: Μοιρασιά ημιχρόνου στη Ριζούπολη, πανηγύρια στα Τίρανα – τριάδα φωτιά στο 7,61!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (18/11) κουπόνι με την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Nations League να ξεχωρίζει και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς.

Η Εθνική μας παίζει “τελικό” με τη Σλοβενία στη Ριζούπολη και η Αλβανία με τη Λευκορωσία στα Τίρανα. Επιπλέον, στο μπασκετικό πρόγραμμα συνεχίζεται η “διαβολοβδομάδα” της Euroleague. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στο pamestoixima! Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Λίγα ρίσκα στο ξεκίνημα

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τον αγώνα της Εθνικής μας. Στις 21:45, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί στη Ριζούπολη τη Σλοβενία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, στον αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Οι Σλοβένοι είναι στο +2 και σήμερα βολεύονται και με την ισοπαλία.

Η ομάδα του Φαν Σιπ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις την Κυριακή και πέρασε πολύ εύκολα από το Κισινάου, με το τελικό 0-2 επί της Μολδαβίας να φαίνεται φτωχό με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι διεθνείς μας. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής στο 32’ και εννιά λεπτά αργότερα ο ίδιος “σέρβιρε” για το 0-2 στον Μπακασέτα.

Οι Σλοβένοι τα χρειάστηκαν την Κυριακή απέναντι στο Κόσοβο. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, είδαν τον Μουρίκι να κάνει το 0-1. Αντέδρασαν άμεσα με τον Κούρτιτς για το 1-1 και το “τρίποντο” ήρθε στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι του ηγέτη Ίλισιτς της Αταλάντα.

Το ματς είναι “τελικός” για τις δύο ομάδες και περιμένουμε ένα συντηρητικό πρώτο ημίχρονο δίχως ιδιαίτερο ρίσκο εκατέρωθεν. Οι Σλοβένοι θα παίξουν και για την ισοπαλία και δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό. Ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.05. 

 

Νίκη – άνοδος για την Αλβανία

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι στη γειτονική Αλβανία, όπου στις 17:00 διεξάγεται παρόμοιο παιχνίδι. Αλβανοί και Λευκορώσοι παίζουν για την πρωτιά του δικού τους ομίλου, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται μόνο τη νίκη.

Καλή η εικόνα των Αλβανών την Κυριακή στο 3-1 επί του Καζακστάν, μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με 2-0 από το 23ο λεπτό και ο Μανάι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τα 11 βήματα στο 62’. Αήττητη η ομάδα του Ρέγια στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, στον πρώτο γύρο επικράτησε στο Μινσκ με 0-2.

Οι Λευκορώσοι πήραν και αυτοί εντός έδρας νίκη την Κυριακή, 2-0 επί της Λιθουανίας. Εξίσου δυνατό ξεκίνημα από την ομάδα του Μαρκέλ, το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 20ο λεπτό με τους Γιαμπλόνσκι και Εμπόνγκ να βρίσκουν δίχτυα. Σήμερα θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες.

Η Αλβανία παίζει μόνο για τη νίκη, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ματσάρει καλά με τους Λευκορώσους και οι απουσίες των φιλοξενούμενων θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ποντάρουμε στον άσο του 1.83. 

 

Άνετα η Αρμάνι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ. Στις 21:45, η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για το θεσμό της Euroleague.

Οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 3-2, προερχόμενοι από την ήττα στη Βαλένθια (86-81). Τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας αναβλήθηκαν λόγω Covid και στους δύο αγώνες πρωταθλήματος πήρε ισάριθμες νίκες.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρεκόρ 3-5, τελευταίο του δείγμα στο θεσμό η εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ με 67-73.

Η Αρμάνι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη, λόγω προπονητή (Μεσίνα) και λόγω μεγαλύτερης ποιότητας στο ρόστερ. Επιστρέφουν οι Πάντερ, Ντιλέινι και Μίτσοβ και αν βρουν ρυθμό οι Σέρβοι δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν. Θα ποντάρουμε στην Αρμάνι με -8.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.03. 

 

Το Betarades.gr πάντα παρόν στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στους αγώνες των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλλει το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Σλοβενία στο κανάλι μας στο Youtube. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία:

 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=reC7RUwNfjA

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Διαβάστε επίσης